Хлорела прах

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Хлорела прах

Спецификација

Мин 55% протеина

Пакет

25кг/бубањ

Хлорела прах је врста зелене алге која расте у слатку воду. То је први облик биљке са добро дефинисаним нуклеус Цхлореллаанд #39; с ДНАмакес то имају способност да се уиетвороструии у количини сваки 20 сати, који нема других биљака или материја на земљи могу да урадим.

Хлорела пудер такође се користи ефективно као актуелно третман фордамагед марамице. То је ЦГФ је помогао у преокретању цхроницдисеасес многих врста. ЦФГ побољшава нам имуни систем андстренгтхенс нам бодyанд #39; с способност да се опорави од еxерцисеанд болести.
Хлорела је богата витаминима, минералима, који се сматра за полулар додаци исхрани.

Хлорела је избалансиран највише храњива хране. 1 грам Хлорела је еквивалентно суму од 1 000 грама разне врсте поврћа. Након што је узимати лијек може брзо да побољша имуна функција, број својих болести од посебног значаја: фактор анти-тумор (рак) Хлорела је углавном - каротин "," пхyцоцyанин "и" сува угљени хидрат. Повећање слободних радикала који оштете тело ћелије, узрок рака, Хлорела је најефективнији-радикална теорија активних супстанци. Алге протеини, шећер, сушени алги, медицинску професију препознат код куће и у иностранству повећала имуна функција, инхибирати или убити тумор ћелија имати позитиван ефекат. Истовремено , смањење рака нуспојаве кемотерапије након радиотерапију, пуним белих крвних целија су прецизни ефекти. (Стомак) Углавном водите приступ сувишних киселина. Функција је постао све више ослабила, што даје повода за хроничних болести. На Хлорела је основна исхрана, храну, и у обе испирање киселине, али такође можете да додате гастроинтестинални исхрана, заједно са хлорофил, Хлорела има дигестивног тракта епителних ћелија поправка и регенерације и рестаурацији сецреторy у нормали је.

Функција
1 . активирање и спречава преурањено старење ћелија, убрзава рана зараста способности;
2 . интерферона а уз то и активирање лимфоците, који ће одржати нормалан имуни систем;
3 . идентификација и пигментима раст диференцираном ћелију, поправљање оштећених гена, а које отпорност на вирус сметњи;
4 . укидање резидуални олово, арсен, Меркур, загађење ваздуха, пестицида и ђубрива у организму, враћање функције јетре, повећану детоксикацију слезине и бубрега;
5 јачају имунитет, ефективним смањењем високог крвног притиска, висок крвни глукозе и масти висок крвни;
6 спречава стомак и цревних болести и побољшати функцију срца и плућа.
7 Хлорела је микроскопске алге, комерцијално производе и продају као додатак храни широм света.
8 . Хлорела садржи необично висока временски протеина са, између 55 и 77 одсто на суво кило, у зависности од извора.
Тек је 9 Хлорела је богата гама-линолениц киселина (ГЛА), а такође пружа Алфа-линолениц киселина (АЛА), линолеинску киселину (ЛА), стеаридониц киселину (СДА), еицосапентаеноиц киселина (ЕПА), доцосахеxаеноиц киселина (ДХА) и арацхидониц киселине (АА). Спирулина садржи витамин Б1 (тиамина), Б2 (рибофлавин), Б3 (ницотинамиде), Б6 (пиридоксина), Б9 (фолна киселина), витамин Ц, витамин Д, витамин А и витамин Е.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача праха Хлорела и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовног Хлорела прах са разумној цени од нас.

Истрага