Пинеаппе прах

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Од ананаса у праху

Спецификација

Ананас воће прах.
спреј , сушени прах.
однос екстракт 5:1-100:1

Пакет

25кг/бубањ

Ананас (Ананас цомосус) је тропска биљка са јестиве више воћа, који се састоји од цоалесцед бобица, а највише економски важним биљака из породице Бромелиацеае. Ананас је можда Култивисана због круне одрезана воће, никако цвјетања у 20 – 24 месеца и плодоношење у следећих шест месеци. Ананас није сазрео значајно пост-берба.
Ананас бивају утрошене, свеже, куване, теино и очуване, и који се налазе у офцуисинес је широк низа. Поред потрошње, ананас лишће користе се за производњу у текстилна влакна пина на Филипинима, често користи као материјал за мушкарцаи #39; с тагалог Баронг и женеи #39; с Бароанд #39; т саyаформал носе у земљи. Влакна се такође користи као компонента за тапете и друге покужство.
Функција
1 . Бромелаин је распрострањен инхибаторе, пурлy природно и без отрова.
2 . можете значајно помогло да побољша имунитет људског организма, а самим тим и у широкој употреби у реду хит производа, медицинске апликације и прехрамбеној индустрији и сл.
3 . Бромелаин има ефекте побољшава имунитет, ублажавање упала, ублажавање болова и стимулисање пробаву као и помаже побољшање кардиоваскуларног и циркулација.
4 . протеина у храни могу бити хидролизују у микро-молекул пептид или амино киселину по бромелаин, самим тим, тхеромелаин могу направити тендеризер за месо, омекљиваи за бисквите и исцели храну.
5 додавања и бромелаин козметику и производе за негу коже које садрже протеине и уље Кон оцисти и негује кожу, промовише циркулацију, на тендеру и избелити кожу и побољшати у скинанд #39; с функционисање.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача праха пинеаппе и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовне пинеаппе прах са разумној цени од нас.

Истрага