Гоји Беррy Поwдер

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Бели лук у праху

Спецификација

1 % Аллицин, 2% Аллицин, 100:1, 200:1

Пакет

25кг/бубањ , 25кг/картон

Бели лук је члан породице лукова, а натуреанд #39; с најразноврснијих лековите биљке. Бели лук се користи у целом свету хиљадама година за широк спектар услове. То је био цени од првог записа цивилизације због својих предности у лечењу ране, инфекције, тумори и цревних паразита.
Функција
1 . бели лук у праху могу да спрече од атеросклерозе, заштити срце против инвазије
2 . бели лук у праху побољшава функцију циркулацију крви са детоксикацију
3 . типичне антибиотике и стерилизације, према атхлетеанд #39; с ногу (педикирање тинеа, дерматопхyтосис) иритира супстанци на имуни функција астме, прехладе, дијабетес, вагиналне инфекције имају одређени ефекат.
4 . бели лук у праху можете снизити масти, крвни притисак, шећер у крви, као и анти-тромбоцита агрегације
5 . бели лук прах смањење коронарног атеростеротииног плакете, може бити анти-крвна веза.
6 . бели лук у праху ефикасно симулирати тијело да производи животињске укус формирање аминокиселине за повећање месо и јаја у Ц3Х5С (О) ген састојак мирис, тако да се месо и јаја укус лепља.
7 . бели лук у праху побољшати фибринолyтиц активност, инхибицију ћелија тумора и убију ћелије рака лоше, превенцију и третман тумора ћелије.
Апликације
1 . бели лук у праху можете применити на пољу хране, то је углавном као функционалне адитиви користе у Куки, хлеба, меса производе итд.;
2 . бели лук у праху може да се примени у поље производ здравље, направљен је често у капсулу да нижи крвни притисак и крв-дебела;
3 . бели лук у праху можете применити у пхармавеутицал пољу, то се углавном користи у лечењу бактеријска инфекција, гастроентеритис и кардиоваскуларних болести;
4 . бели лук у праху може да се примени у феедова адитив поље, то је углавном користе у феед адитив за заштиту живине, стоке и рибе против ове болести.
ПродуцтПорфиле
Производ име: бели лук у праху
Молекуларна Формула: Ц6Х10ОС2
Молекуларна тежина: 177.224
ЦАС не: 539-86-6(Аллицин),556-27-4(Аллиин)
Активни састојак: 1. Аллицин 2. Аллиин
Спецификације доступне: Аллицин 0.3%анд#39;1%(ХПЛЦ) Аллиин 5%(ХПЛЦ)
Користи део: лука метак
Изглед : Светложута пудер
Мрежица : 100% проћи 80 мрежица
Мирис : карактеристика
Губитак на сушење: ≤ 5%
Сулпхатед Асх: андлт; 5%
Хеавy метал: 10ППМ
Резидуални раствараи: 0,05 ППМ

Смо поносни на нас као један од водећих гоји бобица прах произвођачи и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовног гоји бобица прах са разумној цени од нас.

Истрага