Моринга лист у праху

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Моринга прах

Спецификација

10 :1 и чисто Моринга прах

Пакет

25кг/бубањ , 25кг/картон

Моринга лист у праху је природна, производ биљке дрво за опште здравље, којим се промовише здрављу кардиоваскуларног, неуролошки, простате, визија, правилно варење, енергију и нормалан здрав имуни систем подршке. Моринга лист у праху пружа антиоксиданси протеине, витамине, аминокиселине, флавоноидима, влакна, минерали, хлорофил, бета каротин и пхенолс корист. Моринга лист прах има више од 90 суштински исхрана једињења. Благотворно дејство и одличан сигурносни профил Моринга лист праха је доказано интензивно у клиничка испитивања. Производ пронађен је погодно за људе свих узраста (2-100). Деца , одрасли, неговање маме и старијих све имати користи од више од 90 суштински исхрану једињења која су део Моринга лист у праху

Скоро нема везе какве хранљиве материје твоје тело недостаје; са 90 + хранљиве материје природан догађај у Моринга, хоћеш да их окупимо у један једини производ. Витамине, минерале, амино киселина и омега-3 уља су само почетак је пронађен у Моринга пхyтонутриентс.
Моринга вам нуди и З-зицима, стимуланс - слободна природна окидач за метаболизам која покреће своје тело у режим апсорпције. Моринга формулисале би вам пружио највећи степен ефективно абсорбабилитy. Гурнем твоје тело у исхрану треба са је додатак за здраву храну. Моринга је формулисала би вам пружио највећи степен ефективно абсорбабилитy (биорасположивошћу) и садржи 36 за упалу.

Функција
1 , то спутава раст бактерија грам-поситиве и грам-негативе.
2 , у високу концентрацију то спутава раст гљивица.
3 , он се понаша као потентан антитуберцулар и користи се за болести јетре.
4 , стимулира на узајамну нервне завршетке.
5 , ит аццерлатес откуцаји срца и цонстритиц крвних судова.
6 , то спутава тон и кретање присилно кретање пробавног тракта.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача моринга лист у праху и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовне моринга лист прах са разумној цени од нас.

Истрага