Протеин конопље

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Конопља протеини

Спецификација

100 % чисто протеински прах конопље поwде


55%-60%

Пакет

1кг/Алу .Фоил торба, 25кг/бубањ или картон

Конопља протеини, направљен од конопље Семе, је додатак влакнима протеина који се може користити да се побољша укупни протеини Усисни за вегани и нон-вегани исти. Конопља се може сматрати извором супериорна протеина због своје натпросечне сварљивост, што је такође чини идеалним за спортисте. Додатне погодности протеина конопље укључују потенцијалне имуни на побољшање и анти-замор својства, као и бубрег-заштитних ефеката

Конопља је изузетно разноврсном изрезивање који може бити одрастао за храну, тако и у непрехрамбене сврхе. Семена конопље, који се користи у производњи конопље протеина, састоји се од отприлике 45% уља, 35% протеина и 10% угљених хидрата. Сјеме конопље поседује многе предности исхране, према пољопривреди и Канади Агри-храну. Поред своје здравствене повластице, конопље врло еколошки, као што то може се гајити без употребе фунгицидом, хербицида и пестицида и то ефикасно упија угљен диоксид.

Функција
1 . промовисање здравља нормална кост, повећане и одрживе енергије, брзог опоравка од болести или повреде,
2 . ефективна олакшице за широк спектар болести, укључујући и анксиозност, бол, упалу, нервоза, грцеви мисица, мучнина, ПМС, и друго.
3 . губитак тежине, повећава метаболизам, спуштени холестерол и крвни притисак као природни шећер у крви контролу.
4 . побољшање на имуни систем, кардиоваскуларни циркулацију и редуцединфламматион
5 смањење многих дегенеративних обољења кроз превентивне мере

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача протеина конопље и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовног протеин конопље са разумној цени од нас.

Истрага