Пи Протеин изолујете

Пи протеина изолујете је израђена од високо квалитетне нон ГМО пеас извезене из Канаде и УСА. Радне процедуре укључују која одваја, хомогенизинг, за стерилизацију и спреј за сушење. Жута и мирисни са укусом јак Пи је и има преко 80% протеина и 18 амино киселина &амп; витамине...

Mahsulot detali

Име производа

Пи протеина

Спецификација

Протеин≥80%

Пакет

20кгс/торба


Пи протеина изолујете је израђена од високо квалитетне нон ГМО пеас извезене из Канаде и УСА. Радне процедуре укључују која одваја, хомогенизинг, за стерилизацију и спреј за сушење. Жута и мирисни са укусом јак Пи је и има преко 80% протеина и 18 амино киселина андамп; витамини без холестерола. Има добар гелатинизатион и wатер-солубилитy укључујући дисперсибилитy, стабилност и распад. Пи протеина је израђена од висококвалитетне нон-ГМО вариво.
Радне процедуре укључују која одваја, хомогенизинг, за стерилизацију и спреј за сушење.
Жута и мирисни са укусом јак Пи је и има преко 80% протеина и 18 амино киселина андамп; витамини без холестерола.

Функција
(1). Пи протеина имају врло висока вода-холдинг и уље апсорпције својства, као и добар гел за формирање имовину, која може да се користи у обликујемо и осталим месом као одличан додатак.
(2). Пи протеина има одређени степен фоамабилитy и пена стабилности, што је делимично може да замени јаја да се дода производа.
(3). Пи протеина је изврстан емулсифиабилитy и емулзије стабилности, што може да се користи као емулгатора за различите врсте хране; Пи протеини могу брзо емулсифy маст, да припреми кобасице са добро емулсифиабилитy. Кобасице , направио на тај начин су врло укусно са високим нутриционистичке вриједности.
(4). Уколико додати у кекс, Пеа протеини могу побољшати укус и јачање протеина; Поред тога, то може бити развило у здраву храну, имати различите функције.
(5). Пи протеина се могу користити и у брашно производа. На пример, додавање Грашку пептид у брашно можете побољша хранљивости, интензитет и снагу глутен резанце и самим тим побољшати изглед и укус брашно намирница.
(6). Граљак , алкохол. Технолошки проблем да не могу бити потрољена граљак који садржи велику количину протеина (20%) и дебела роба правити ликере је успјешно изаћи на крај помоћу биотехнологије. Ова врста алкохола је богата Пеа протеин, који може не само бити апсорбована од људског тела, али такође појачати имуни функција, показујући своју активну улогу у пигментима оксидације, сакупљао слободних радикала, снижава крвни притисак, масти у крви и холестерол и опирање рак, умора и старења.
(7). Када се користи у козметици, Пеа протеина може инхибирати еластасе, заштиту еластина, побољшати еластичност коже, повећајте стезање коже, и стимулише синтезу колагена, еластина и глyцосаминоглyцан (хондротин сулфат).

Смо поносни на нас упознао, као један од водећих Пи протеин изоловати произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи изолујете протеина Пи до масовног са разумној цени од нас.

So'rov