Моринга лист протеина

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Моринга протеини

Спецификација

100 % органску

Пакет

25 кг/50 кг ПП торбу

Моринга лист јача своју енергију на природан начин, а је изузетан извор хране. Ова енергија промоција догодити због шећера, тако да то траје дуго времена. Појединцима, конзумација кажу да њихове чирева су зарасла, тумори ограничени, постоје смањење артритис болови и упала, контролисаним крвни притисак, проблеми коже су обновљени и коначно имају јача одбрану од болести.
Другом својству од моринга лист је погодније способност, због које можете снизити крвни притисак и промовише доброг сна. То би такође могло опрати водом будући да има детоxифyинг ефекат. Такође је агент коагулант, моринга можете приложити сама да опасних бактерија и других материјала, процес који је претпоставио да се јављају у тело и. Сретан исход је више одрживе енергије без неких претеране активности, избалансиран систем хормона и жлезде, контролисаним крвни притисак и одморно нервни систем.
Моринга дрво порасла је углавном у полу-Арида, тропска и субтропска подручја. Док је најбољи тип земљишта за ово дрво суво и Сенди, то такође могу толерисати јадни тлу као што је то нашао у приобалним подручјима. Дрво је природни становници у подножју Хималаја у северозападној Индији. Моринга је широко узгаја у областима као што су Африка, централне и Јужне Америке, Шри Ланке, Индије, Мексика, Малезија, и на Филипинима. Верује се да будем један од најкориснијих стабала на свету. Листови су високо хранљиве, што је значајан извор Бета каротин, Витамин Ц, протеина, гвожђа и калијум.
Функција

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача моринга лист протеина и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовне моринга лист протеин са разумној цени од нас.

Истрага