Соја Протеин

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Соја протеин

Спецификација

Протеин≥90%

Пакет

20кгс/торба

Соја протеин је протеин биљку. Амино киселине састав протеина соје и млеко протеина близу, осим метхионине помало низак, друге неопходне аминокиселине су обилни, је потпуни протеини биљке, у са витаминима, може да се пореди са животињских протеина, структура гена је највише близу људске амино киселина, па је највише са биљним протеином.
Соја протеин производи су у праху Соја протеин продуцтсанд организовао производи од соје два.
1 , у праху протеина сојом: соје као сировина за скидање Месине, уклањање или делимично укидање угљених хидрата и обогати у протеина производа од соје, у зависности од садржај протеина је подељен на три врсте:
(1 ) соје протеини у праху, садржај протеина 50 ~ 65% (суву материју);
(2 ) протеине од соје па у протеине соје су припремиле физичке модификација и емулзије гел за производе и друге функције звао функционалних соја протеине, садржај протеина од 90% (суву материју).
(3 ) соје протеина изоловати садржај протеина од више од 90% (суву материју) изнад.
2 , организација Соја протеин: у праху Соја протеин производе као сировине истискивање кување процес са сличним да месо организације производа, у зависности од протеина садржаја је подељена на два типа:
(1 ) текстуром соја протеини у праху, садржај протеина 50 ~ 65% (суву материју)
(2 ) текстуром Соја протеин концентрат, садржај протеина од око 70% (суву материју).
Функција
(1 ) обично се користи у месо производи: прво, због емулсифицатион, вода холдинг капацитета; Али можете смањити трошкове производње, не утиче на хранљивости базе.
(2 ) амино киселина садржај протеина соје је висок, додајући да разне прехрамбене може да побољша квалитет јаје.
(3 ) липоxyгенасе у Соја протеин игра улогу у бељење брашна
(4 ) смањење шећера који садржи Соја протеин у печених производа можете побољшати боју, додати арому.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача протеина од соје и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовног Соја протеин са разумној цени од нас.

Истрага