Банана у праху

Hozir chat
Mahsulot detali

Име производа

Банана напајања

Спецификација

4:1, 5: 1 , 10: 1, 20: 1

Пакет

25кг/бубањ , 25кг/картон

Банана могу да ублаже психолошки притисак, усрецити људи мисли. То такође може спречити апоплеxиа и висок крвни притисак. Сваки дан 5 банане ефекат је исти као 50% Хипотензиван дроге. Банана је богата ВА која држи здраве наше коже и косе. Банана је такође садржи скоро све врсте витамина и минералних материја и влакана. То је најбоље воће за губи тежину. Укратко , од банане је добар плод за
насе тело!
Банана у праху ситно потврђен од јужно од Кине, произведена помоћу напредних техника, као што су замрзнути вакуум сушења техника, користимо само природних сировина за производњу банана у праху, то је највише остао природне одлике банану. На пример, у мириса, укуса и мириса. банана сировог материјала је најтрадиционалнији воће у Фу Јиан провинцији, Кина. То је укус глатка и мекана. Слатки и Благи мирис је познат по целом свету.
Функција
1 . банана прах се обично користи за пиће, здравствене производе, храну за бебе, надувава хране, печења хране, сладолед, све врсте андоатмеал чај млеко.
2 . банана у праху се може користити као доручак, храна за смањење тежине.
3 . банана у праху такође можете Бак апериент.
4 . јасно интестинс и стомак, лек против затвора.
5 брзо допуна енергију и неразблаћеног умор.
Апликације
1 . нега медицинске и здрав производ, здрава храна;
2 . инфантал хране, солидан напитак, дневник, инстант храну, надимале храна;
3 .Флавоуринг ,Миддле узраста и стару храну, испекла храну, брзу храну, супер храна и пиће.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача праха од банане и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим пудер за масовну банана са разумној цени од нас.

Fikr-mulohaza