Милк Тхистле екстракт

Ћаскање сада
Детаљи о производу

За милк тхистле је тхистлеоф род Силyбум Адамс и., биљка цвјетања Дејзи породице (Астерацеае). Милк тхистле показало да помогне заштити и обнављати јетру на три начина: Милк тхистле је моћни антиоксидант, штити јетру, и смем да прекинем ентерохепатиц рециркулацију токсина. Млеко тхистлеанд #39; с силамарин комплекс ствара у андqуот; схиелдандqуот; То може да помажу у заштити од многих супстанци које могу да оштети јетру и може помоћи и тело регенерацију јетре.

Да ли је то Силyбум Марианум?
Силyбум марианум је тхистле од род Силyбум Адамс и., биљка цвјетања Дејзи породице (Астерацеае). Они су природни становници медитеранског региона Европе, Африке и Блиског истока. У име андqуот; млеко тхистлеандqуот; произлази из два одлике лишће; Они су моттлед са наносе беле и садрже милкy укоцен. Од свих биљним додацима те ће пронаћи на продају на нашим страницама, можда је најинтригантније милк тхистле екстракт.
Силyбум марианум екстракт је издвојене из семена од силyбум марианум, што је од астерацеае лековите биљке. То је прах или кристални прах и има горак укус. Екстракт Силyбум марианум је у широкој употреби у лекове, здравствене производе, козметику и храну.
Силyбум марианум екстракт можете да заштитите ћелије јетре од отровних супстанција инвазије, посебно упада у еколошке загађиваче (пестицида, тешких метала, итд.) и етанола. Екстракт Силyбум марианум је јак антиоксидант и можете да заштитите ћелије јетре од бити оштећен од стране слободних радикала. Њен ефекат је много јачи него да од витамина Е. Силyбум марианум издвојите можете промовисати синтезу протеина, убрзати стварање нових ћелија јетре или нека која се сама поправити оштећене ћелије јетре. Па , то се зове андqуот; природну заштиту од јетре другандqуот;.


Име производа

Милк Тхистле екстракт

Део фабрика

Семе

Спецификација

Силамарин 80% УВ
ХПЛЦ силамарин 40%

Издвојите раствор

Етанол/вода/ацетон

Пакет

25кг/бубањ

Функција:

1 . милк тхистле је моћни антиоксидант.
2 . милк тхистле штити јетру тако прекинуо ентерохепатиц рециркулацију токсина. У силамарин комплекс у милк тхистле који даје заштитне андqуот; схиелдандqуот; То може помоћи у заштити против многих супстанци које могу да оштети јетру.
3 . милк тхистле може да помогне јетре регенерацију. Знао си да је јетра је само унутрашњи орган способан за регенерацију? Млеко тхистлеанд #39; с силамарин комплекс заправо могу да помогнем јетри синтетизовати нових протеина.

Увођење Силибинин
Силибинин (ИНН), познат и као силyбин, је главна активна Оснивачка од силамарин, стандардизовани екстракт од на милк тхистле семе који садржи мешавину флавонолигнанс, који се састоји од између осталих силибинин, исосилибинин, силицристин и силидианин. Силибинин сама је мешавина два диастереомерс "," силyбин А "и" силyбин Б, у отприлике еqуимолар однос. Ин витро и животињске истраживања показују да тај силибинин има хепатопротецтиве (антихепатотоxиц) својства које штите ћелије јетре против отрова. Силибинин је такође показала у витро анти-канцер ефекте против људске простате Аденокарцином ћелије, зависну од естрогена и - независно људско дојке карцином ћелија, ћелије људског ецтоцервицал карцинома, људске ћелије рака дебелог црева и обе ћелије карцинома малих и нонсмалл људска плућа.
Хемијски изменио силибинин, силибинин дихyдроген дисуццинате дисодиум (име трговине Легалон СИЛ) решење за убризгавање, тренутно тестира се као третман за озбиљне интоxицатионс са хепатотоxиц супстанце, као што је смрт цап (Аманита пхаллоидес) тровање. Постоје и клинички докази за кориштење силибинин као подршку елемент у алкохолицар и дете разреда и #39; А #39; јетре цироза јетре.

Вода растворљива силамарин детаље

Милк тхистле екстракт силамарин је друга уобичајена имена укључују цардус марианус, милк тхистле, благословену милк тхистле, Маријан Тхистле, Марy Тхистле, Саинт Марyанд #39; с Тхистле, медитеранског милк тхистле, вариегатед тхистле андСцотцх тхистле. Ова врста је на годишњи орбианнуал биљка из породице Астерацеае. Овај прилично типична тхистле има црвену топурпле цвеце и сјајни бледо зелена оставља са белим вене. Првобитно анативе у јужној Европи кроз Азију, се сада налази у целом свету. Лековито делови биљке су тхерипе семена.
Вода растворљива силамарин апликације
Силамарин такође познато је да се користи као храну. Око тхемилк у 16 веку тхистле је постао веома популаран и скоро сви делови су били поједени. Тхероотс се могу јести сирово или кувано и путером или кувана РЈУ и печени. Тхеyоунг пуца у пролеће бити посекли у коријенску и кувано, и од путера. Тхеспинy брацтс на цвет главу поједени у прошлости као глобус артичоке и стабљике (након пилинг) можете натопљена преко ноћи да уклони горчину поима, тамо се напити. Лишће може бити обрезује од рекламирамо и узаврела и направим неки гоодспинацх замена, или они могу бити додају и сирове салате.

Смо поносни на нас упознао, као један од водећих милк тхистле издвојите произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим до масовног милк тхистле екстракт са разумној цени од нас.

Истрага