Дом > ОЕМ

ОЕМ и кројач-мадесервице

Нудимо комплетну кључ решења за укључују производ концепата, формулације, амбалаже и ознака дизајна. Ми смо свестран и може да произведе широк спектар производа категорија, укључујући:

· Уговор о приватном прилагођена ознака производње нутрацеутицалс, витамини, исхрани и других здравствених повезане производе
· Капсуле (укључујући и вегетаријански капсуле)
· Таблете
· Прах
· Гумене

· Траке

Сија високо је квалификована да својим клијентима пружи чистоту и потенцију они захтевају у систем за испоруку Меки желатина. Коришћења најразвијенија технологија доступна, да производи највишег квалитета софтгелс, таблете, капсуле тешко и специјализовао енцапсулатинг материјала који се често сматрају немогуће Учауривање. Фабрика одржава на производњу излазни могућности зависи од 900 000 софтгелс по маљини, сваки дан.

Више од 180,000 квадратних метара стање уметности ГМП сертификован објеката и искусан тим од формулаторс, инжењери, и производ менаџери су овде да те води на многобројне начине да ефективно видим успех за ваше здравствене производе и идеје почети да завршим од формулација на маркетинг.