Сиалиц киселина

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Сиалиц киселина

Спецификација

20 % - 98%

Пакет

25кг/бубањ

То је од суштинског значаја гласаи многе гликопротеини, глyцопептидес и глyцолипидс са бројним биолошке функције, укључујући крв протеина полу регулације, разне токсине неутрализација ћелијском приањање, имунолошке антиген-антитело реакција заштиту, и глyцопротеин реагује. Такође је активна супстанца од цубилосе (јестива бирданд #39; с гнездо) и на многе нове лекове.
То је игра виталну улогу у истраживање и развој угљених хидрата дроге. Вруће вести у истраживање у синтезу и приказивање филма биолошки активне супстанце остаје. Међутим , направио посебно у метастаза, анти-Алцхајмер, антивирус, против упално и тако даље. Нова генерација анти-грипа дроге користе сиалиц ацид као претходник је сада на тржишту. А за анти-Алцхајмер дроге и ускоро ће бити доступна. Научници показали тхатСиалиц киселина је важна исхрана мозга и периферних нерава. Функционалност беби храну додавању Н-Ацетyлнеураминиц киселина је већ на тржишту. за примену у функционалну храну.
Функција
1.анти-вирусфунцтион
2.анти-цанцерфунцтион
3.анти-инфламматионфунцтион
4 . Дефенсивефунцтионагаинстбацтериологицалинфецтионг
5 Цонтроллингабилитyофиммунесyстем
6 Рестраинингабилитyагаинстпигментатион
7 Сигналтрансформатиониннервецеллс
8 . Плаyакеyролеинбраиндевелопментандлеарнинг
Тек је 9 Аспрецурсорфортхемануфацтуреофманyпхармацеутицалдругс
Апликације
1 . сиалиц киселина је у широкој употреби у хране, пића, фармацеутске, козметичке и друге индустрије.
2 . сиалиц киселина је савршен боја користе у вино, напитак, сируп, џем, сладолед, пецива, и тако даље.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача сиалиц ацид и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовне сиалиц киселина са разумној цени од нас.

Истрага