Рутин

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Рутин

Спецификација

95.0%-101.5%

Пакет

25кг/бубањ

Рутин, такође цалледрутосиде, qуерцетин-3-рутиносидеандсопхорин, је у цитрус флавоноид глyцосиде нашли у хељда, лишће и петиолес офРхеумспециес, и аспарагус. Рутин се такође налази у плод на Пјаци а #39; анта дрво (из Бразила), воће и цвеће од пагода дрвета, плодова и воћа сланину (еспециаллyцитрусфруитс (оранге, грејпфрут, лимун, лимета)) и бобице као што Дуда, пепео дрвета воћа и бруснице. Назив потиче од имена офРута гравеоленс, биљка која је такође садржи рутин. То се понекад назива Витамин П, иако не стриктно витамина.
Рутин је глyцосиде између qуерцетин и флавонол и дисаццхариде рутиносе (α-Л-Рхамнопyраносyл-(1 → 6))-β-Д-глуцопyраносе). На Пјаци а #39; анта, у сyнтхетис врши се путем сyнтхасе активност на рутин.
Функција
-Рутин има против упално дејство.
-Рутин можете заштити капилара и спречавање модрице.
-Рутин могу да настави васкуларни отпор, да смањи своје Пропустљивост.
-Рутин је антивирус и пигментима алдосе редуцтасе ефекте.
-Рутин може да помогне људима који пате од артериосклероза или висок крвни притисак.
-Рутин можете смањити на бриттлемент, он објашњава масти из дебелог се инфилтрирали јетре, друго.
Апликације
Рутин је за упале функције, функција витамина П, антивирусни ефекат и завезати активност од алдосе редуцтасе. Некада је спречавање удар, хипертензија, ретине крварење, пурпура и акутна хеморагијске хрониину упалу бубрега. Третирање хроничним бронхитисом, ефикасност достигне 84.8% и 98%. Троxерутин као пропратних појава користи у лечењу опекотина, артритис, андамп; све врсте васкуларну болест, је била продаја робе у иностранству. Кина је такође производи овај лек: ефикасност за церебровасцулар болест 87.8%, лек Ретинални едем и крварење 88%.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача рутин и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим до масовног рутин са разумној цени од нас.

Истрага