Оxyматрине

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Оxyматрине

Спецификација

98%

Пакет

25кг/бубањ

Оxyматрине (матрине оксид, матрине Н-оксид, матрине 1-оксид) је једна од многих qуинолизидине алкалоид спојева издвојене из корена Сопхора флавесценс, кинеске траве. То је врло слично у структури матрине, која има један атом мање кисеоника.
Оxyматрине има различите ефекте ин витро и у животиња модела, укључујући заштиту против апоптозе, тумор и развој сигнала ткива и упале.
Поред тога, оxyматрине показало се да смањи срчане исхемија (смањени крв перфузије), миокарда, аррхyтхмиас (неправилне откуцаје срца), и да се побољша отказивање срца повећавањем функције срца.
Оxyматрине је изведен из Сопхора биљке. Показало се да имају одређени степен антивирусним својствима. То се често користи у лечењу Хепатитс Б због своје предложене способности да се смањи јетру и смањите вирусне. Такође постоје претпоставке да оxyматрине може да повећа проток крви и у Кини понекад се користи као дрога за борбу против рака.
Функција
1 . побољшати леуцоцyте недостатак симптоме како би се унапредила бодyанд #39; с имуна функција;
2 . да се одупру гљивице, антибиотик, ефикасан у суочавању са трицхомонад вагинитиса, флагеллате болест, је
амебе дизентерију и гљивица дизентерије итд;
3 . то могу излеиити упалу грла, маститис, глатко астму етц.wхен узет орално.
4 . бактерицидно дрогу да излеци инфусориум, гиардиа,
5 .а лек за аритмију
6 анти-пролив и антиастхматиц дрогу.
7 против алергије, против запаљења и диурезу
Апликације
То је биљни инсектицид акцијом контакт и стомак, који је карактеристичан ефикасан, ниска Токсичност и дуготрајан ефекат.
Оxyматрине могу да ефикасно третирати хроничне вирусни хепатитис и промовише означиваче серум хепатитис Б вирус (ХБВ) и хепатитис Ц вирус (ХЦВ) у ХРОНИЧНОГ ХЕПАТИТИСА Б и Ц да претворите у негативну и смањи серума ниво АЛТ. То је вредно да посвете више пажње основних и клиничких истраживања оxyматрине да се боље прецизне механизама њен ефекат на антихепатиц фиброза.

Смо поносни на нас као један од водећих оxyматрине произвођача и добављача у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовно оxyматрине са разумној цени од нас.

Истрага