Мелатонин

Мелатонин
Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Мелатонин

Спецификација

98%

Пакет

25кг/бубањ

Мелатонин је хормон извршио Пинеална ћлезда, мали жлезде у мозгу. Мелатонин помаже контролу сну и пробуди циклуса. Веома мале количине се налазе у храну као што су месо, житарице, воће и поврће. Твоје тело има сопствени унутрашњи сат који контролира природни циклус, славимо сати. Делимично , биоритам контролише колико мелатонин тело даје.
Нормално , ниво Мелатонина почну да расту у мид-у касно вече, остају високе за већину ноћи и онда баци у раним јутарњим сатима. Светло утиче на колико мелатонин твоје тело производи. Током краће данима зимским месецима, твоје тело могу да произведу мелатонин или раније или касније у току дана него обицно. Ова промена може да доведе до симптома зимска депресија (ЈЦД) или зимска депресија.
Природно Мелатонина нивое Полако спусти са годинама. Неки старији одрасли се веома мале количине то или ништа уопште. Може да се користи да третирам умор или спавање проблеми (несаница). Мелатонин је најснажнији антиоксидант који брани против слободних радикала и помаже за подршку глутатион активности у ткиво

Функција
1 . мелатонин ефикасно може да побољша квалитет спавања
2 . мелатонин може да побољша статус функционалне цело тело
3 . мелатонин може побољшати људски имунитет, спречавају депресије, Алзхеимеранд #39; с синдром, катаракту, за третирање глауком је такође имао означених ефекат.
4 . мелатонин може повећати бодyанд #39; с имуни систем, помоћни рак, побољшати фитнес.
5 . мелатонин има јак антиоксидант ефекте

Апликације
Мелатонин је познат као МЕЛ. Мелатонин се природно производи у организму као одговор на перцепцију светлости, Мелатонин се користи да ублажи несаница, борбе против јет лаг, заштитили ћелије од оштећења Радикал, јачање имуног система, спречавању рака и продужи живот.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача Мелатонина и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим до масовног Мелатонина са разумној цени од нас.

Истрага