Инулин

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Инулин

Спецификација

≥99.0%

Пакет

25кг/бубањ

Инулинис полисахариду резерви у биљака, углавном из биљке, је пронађен у више од 36 000 врста, укључујући и дицотyледонс у у Цомпоситае Цампанулацеае, Гентианацеае и других 11 породицама, моноцотyледонс у у Лилиацеае.
Инулинис идеално функционалних састојака, као и добре сировине у производњи фруцтоолигосаццхаридес, сируп са високим процентом фруктозе, кристална фруктоза и других производа.
Функција
Дигестивних здравственој.
варење значи боље здравље, кроз побољшану апсорпцију критичне минерала (калцијум и магнезијум), смањену гаса и смањење у андqуот; блоатyандqуот; осећај због потиснуте раст штетних бактерија у дебелом цреву. Ови утиче на позитивне здравствене су због чињенице да инулин је пребиотици која делује у циљу стимулисања нормалан, корисна бактерија у дебелом цреву. Инулин може се сматрати храна за добре бактерије у својој утроби којих ми је здрава. Студије су показале да Инулин да би се ефективно пребиотици као и бифодениц на дневна потрошња од 5 грама дневно. У студији спроведено у Јохнс Хопкинс, 113 новорођенчади били нахрањени и беба пахуљице, употпуњена са инулин или плацебо за 6 месеци. Дјеца конзумирају пахуљице са инулин показала смањену учесталости грозница, мање антибиотик користити, мање посете доктора, мање повраћања и мање јаслице одсуства. Као пребиотици влакана, инулин је храна за пробиотике. На овај начин пробиотиком Бифидобацтериа да повећа. Како расту, луце га киселине. Ова промена у пХ у дебелом цреву помаже да потисне раст штетне бактерије као Е. Цоли, салмонела и кампилобактерија.
Побољшана кост здравље.
Инулин помаже да се повећа густина костију за побољшање апсорпције калцијума. Студије су показале да је тај инулин повећава апсорпцију калцијума за чак 20 посто. Показује недавно објављена студија у амерички дневник клиничка исхрана тог инулин повећана задржавања или кост густине калцијума за адолесценте за 15 посто. Ово повећање калцијум апсорпције и густину костију је резултат након допуњава прехрану 8 грама Инулин дневно. Осим тога, друге студије су показале позитиван ефекат на абсорптионинулин калцијума у тинејдзерима и постменопаусал жене.
Ефикасно средство за мршављење и тежину за управљање.
То је добро познати и документовани да влакана, као што је инулин, помаже очувању осећање заокрућио за дуже периоде после јела. Влакна , инулин, неки угљени хидрат, је врло ниско-глyцемиц индекс храну, што значи да има минимални утицај на ниво шећера у крви. Поред тога, инулин се често додаје у прехрамбене производе да бисте побољшали укус и свежину производа – једноставно, има укус хране боље! Твоје слатке зубе је задовољна, а ви имате осецај заокрућио која вам помаже да конзумирају одговарајуће нивое калорија за тежину за управљање или мршављење програм.
Асистенција у управљању дијабетеса.
Инулин као неки несварени влакно не утиче на ниво глукозе у крви, нити она утиче на ниво инсулина. То је нулти индекс Глyцемиц. Инулин у храна пружа масовног и сласт без изазивања пораст глукозе након оброка. То је прикладно за дијабетичаре.
Побољшани Моталитy.
Једноставно , Инулин, као Дијетална влакна, побољшава правилности и смањује констипација. Студија такође је показало повећану учесталост и величину отпада након конзумирање инулин.
Апликације
-Беба андамп; дете функционалне хране
-Сир
-Даирy
-Спортски напитак
-Функционални пиће

Име производа

Инулин

Изглед

Бели прах у реду

Ваљ рад

98%

ЦАС бр.

9005-80-5

МФ

Ц228Х382О191

ЕИНЕЦС

232-684-3

Молекуларна тежина

6179.35808000012

Тест метода

ХПЛЦ

За складиштење

Ускладиштите у сува и хладна места, даље од јако светло.

Рок трајања

2 године када правилно ускладиштена.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача инулин и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне инулин са разумној цени од нас.

Истрага