Хонокиол

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

Хонокиол

Спецификација

2%-98%

Пакет

25кг/бубањ

Магнолија коре се користи као опште анти-стрес и против анксиозности агент - тако да своје тврдње обично у центар главне предности у контроли стреса и анксиозности. Новије тврдње се појављују, међутим, да бисте се повезали магнолиаанд #39; с анти-стрес неке повластице али контролу над бодyанд #39; с основним стрес хормона, кортизола и безброј здравствене предности повезане са ниво нормално кортизола (против подигнутом Кортизол, који је повезан са гојазност, дијабетес, остеопорозу, проблеме са меморијом и потиснути имуна функција).
Магнолија Кора је богата два бипхенол једињења (магнолол и хонокиол), који су мислили да допринесе на примарни анти-стрес и спуштање кортизола ефекте биљке. Садржај магнолол Магнолија коре је генерално у опсегу од 2-10%, док је хонокиол има тенденцију да се природно доћи на 1-5% у осушена Магнолија коре. Магнолија коре садржи и мало мање од 1% од етеричних уља, познат као еудесмол, која је окарактерисана као тритерпене састојак, а може пружити неке додатне погодности као антиоксидант
Нема значајан токсииности или неповољних ефеката су повезана са традиционалне употребе Магнолија коре - али јер високе дозе могу изазвати поспаност, можда желите да стопирате радом багер или другу тешку машинерију, док је с #39; ре ублажавање тјескоба са Магнолијом коре.
Магнолол је органска једињења која је класификована као лигнан. То је Биолошки активан састојак пронађен у кору од Хоупу Магнолија (Магнолиа оффициналис) или у М. грандифлора. Једињење , које постоји на нивоу од неколико процената у кору од врста Магнолија, дијелови које су коришћене у традиционални кинески и јапански медицини. Поред магнолол, Сродне лигнанс јављају се у у екстрате, укључујући хонокиол, који је у исомер од магнолол.
Хонокиол је као лигнан изоловани од коре, Семе корнете и лишће стабала која припада род Магнолија. То је идентификована као један на хемијско једињење у неке традиционалне источне лекове заједно са магнолол, 4-О-метхyлхонокиол и обоватол.
Функција
1 . заштити мозак од Алзхеимеранд #39; с болести
2 . антиоксидант андамп; инхибирати раст тумора рака
3 . Смири нерве и ублажи анксиозност без нуспојава
4 . инхибирати бактерије и гљивице патогени
5 инхибирати лучење киселост
6 Опусти миљиже
7 смањи крвни притисак
Инхибирати лучење киселост, анти-каријес и анти-пародонтални
Болест; Анти -тумор и рак: омета или спречава раст или развој малигних ћелија. Потенцијални материјал за борбу против рака.; Упале и рак.; Против анксиозности: Опусти се миљиже, смањи крвни притисак, користите за анти-стрес, анти-депресивни и побољшава сан.
Апликације
1 . затворена у фармацеутској поље, може се користити за смањивање крв мишиће
2 . затворена у поље производ здравље, то може ефикасно смањити нерве.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача хонокиол и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне хонокиол са разумној цени од нас.

Истрага