Екстракт Гриффониа семена

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Име производа

5-ХТП

Спецификација

98%

Пакет

25кг/бубањ

5-ХТП или 5-хyдроxyтрyптопхан је на посредничку метаболита користе за производњу серотонина. Серотонина је врло важна супстанца која помаже промовишу нормалном мозгу и нервне функције. Серотонина је главне неуротрансмитере који подржава расположење, функције за спавање и апетит.
5-ХТП 5-Хyдроxyтрyптопхан (5-ХТП), познат и као оxитриптан (ин), је природна амино киселину и хемијски претеча као аметаболиц средња у биосинтезу неуротрансмитера серотонина и Мелатонина од те.
5 -ХТП се продаје на киоску у Великој Британији, Сједињеним Државама и Канади као дијететски суплемент за употребу као антидепресив, сузбијање апетита, и средство за успављивање, а такође се пласирао у многим европским земљама за показатељ мајордепрессион под именима трговину као Цинцофарм, Левотхyм, Левотонине, Оxyфан, Телесол, Трипт-ОХ и Триптум. Неколико слепо под контролом плацебо клиничким показале ефективност 5-ХТП у лечењу депресије, иако недостатак квалитетне студије к знању.

Функција
5 -ХТП и несаница. Однос између 5-ХТП и спавања (доброг сна) је било уходано. У ствари, 5 ХТП додатак иссеен бити бољи од Мелатонина у промоцији доброг сна и ублажавање несанице. То може да повећа квалитет wитхоутханговер спавања или дрогирани осећања, која су обично присутни са пилулама за спавање и седативе.
5 -ХТП и депресије. Многи људи су већ ужива у предностима 5-ХТП против депресије. То је наводно ефикасан као анти-депресива у лијечењу благе да ублажи депресије.
5 -ХТП и анксиозност. Ниско серотонина може да доведе до абнормалних анксиозност. Са ХТП, има добре изгледе за серотонина вратити се у свој природни ниво, како бисте нормално опет.
5 -ХТП и мршављење. Ако желите да изгубите на тежини, 5-ХТП може урадимо пита за тебе. Ниско серотонина може узроковати и здрав апетит. У 5-ХТП може нормализује те разине. У исто време, 5-хтп суплементи можете смањити твоју храну Усисни креирањем осецај заокрућио. Такође је у стању да повећа лучење хормон лептин (регулатор апетита) тако што је довело да побољшано мршављење.
5 -ХТП и биполарни поремећај. Клиничке студије су показале анти-депресив ефекат 5ХТП додатак за оне пате од биполарни поремећај ИИ. 5 -ХТП може да ублажи и да смањи за побољшање опште квалитета живота од биполарног оболелих од.
5 -ХТП и фибромиалгију. Једна од главних предности 5-ХТП је помоћ која се даје за људе са фибромиалгију. То се побољшава сан уз истовремено пут смањи депресија, бол, утрнулост и анксиозност - сви су симптоми овог стања.
5 -ХТП и главобоље. 5 -хyдроxyтрyптопхан додатак такође употребљава се третира хроничне главобоље попут напетост главобоље, незрело главобоље и мигрена. То су услови које могу бити повезане са ниским серотонина. 5 -ХТП има способност за смањење тежине и фреквенције од ових услова, са мање споредних дејстава у односу на друге хроничне главобоље лекове.

Апликације
1 . као сировине од дроге за антибактеријску, анти-депресиви, анти-тумор и седатива, то је распрострањена у области фармацеутске и здравствене производе;
2 . као несаница, друге сличне симптоме од псyцхастхениа и изгубити тежину производа сиров материјал, то је у широкој употреби у индустрији производа за здравље;
3 . као исхрани повећана терапеутским функција, широко користи се у пољима дијететски суплемент производа;
4 . као производи седатив и антибактеријску, они су у широкој употреби да бисте додали продукти у козметичке индустрије.

Смо поносни на нас упознао, као један од водећих гриффониа семе издвојите произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовне гриффониа семена екстракту са разумној цени од нас.

Истрага