Д -глукозамин ХЦЛ

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Глукозамин сулфат је као природан догађај хемијске нашао у људском телу. То је у флуид који су око зглобова. Глукозамин такодје има и на другим местима у природи. На пример, глукозамин сулфат који се ставља у исхрани често сакупља из љуске од шкољке. Глукозамин сулфат, користи у исхрани не увек долази из природних извора. То може да се направи у лабораторији.
Глукозамин сулфат се обично користи за артритис. Научници студирала је интензивно за ову употребу. То се најчешће користи за врсту артритис зове остеоартритис. Ово је најчешћи тип артритиса.
Током година, људи пробали глукозамин сулфат за разне друге кориснике. На пример, то је испробана за глауком и за мршављење. Али , глукозамин сулфат није био адекватно уиила за ове намене. Нема доказа да тај глукозамин сулфат је користан за ове услове.
Постоје различити облици глукозамин, укључујући глукозамин сулфат, глукозамин Хидрохлорид и Н-ацетyл-глукозамин. Ове различите хемикалије имају неке сличности; Међутим , они можда немате исти ефекат када узет као дијететски суплемент. Већина научних истраживања на глукозамин је урађено на глукозамин сулфат. Информације на овој страници се односи глукозамин сулфат. За информације о другим облицима глукозамин, погледајте одређених страница за сваку од њих.

Име производа

Д-глукозамин

Порекла

Шкољке

Спецификација

Д -глукозамин сулфат 2КЦЛ


Д -глукозамин ХЦЛ


Д -глукозамин сулфат НаЦЛ

Пакет

25кг/бубањ

Дијеталним додацима који садрже глукозамин често садрже додатне састојке. Ови додатни састојци често хондротин сулфат, МСМ или хрскавице морског пса. Неки људи мисле да се ове комбинације раде боље него узимање само глукозамин сулфат сама. До сада, истраживачи су утврдили да нема доказа да је Комбиновање додатне састојке са глукозамин додаје никакво побољшање.

Глукозамин је такође у неке коже креме за контролу бола артритис. Ове креме обично садрже камфор и осталих састојака поред глукозамин. Истразиваци верују да никакве лекове против болова људи може доћи из ове креме због састојака који није глукозамин. Нема доказа да глукозамин може да се апсорбује кроз кожу.

Неки глукозамин сулфат производи су означени није прецизно. У неким случајевима, количину глукозамин заправо у производу варирао с никаквих на више од 100% износа наведена на етикети производа. Неки производи су садржане глукозамин Хидрохлорид када глукозамин сулфат је наведен на ознаци.

Глукозамин,Често је продао видова глукозамин су глукозамин сулфат, глукозамин Хидрохлорид и Н-ацетyлглуцосамине. Глукозамин се често продаје у комбинацији са другим суплементи попут хондротин сулфат и метхyлсулфонyлметхане. Три најчешће доступни обрасци од глукозамин, само глукозамин сулфат је с обзиром на андqуот; вероватно еффецтивеандqуот; рејтинг за третира остеоартритис.

Функција глукозамин у хрскавица је у циљу стимулисања формацију и поправку хрскавице. Глукозамин је пронађен природно у телу, у флуид који одбитка зглобова хемикалија. Када се узима у облику суплемент, глукозамин је пронађен у неке студије да се смањи бол коју је неки људи имају остеоартритис. Студије су такође истраживање да ли суплементи глукозамин могао да вратите хрскавице у артритис или успорити прогресије артритиса. Али не постоје добри докази још глукозамин суплементи могу да обезбеде ове погодности. Разговарам са твојим доктором пре него што глукозамин или било који додатак исхрани.

(1). Д -глукозамин Хидрохлорид може да се користи у козметици, храни адитиви и адитиви у храни.
(2). Д -глукозамин Хидрохлорид служи као раст промотера, био-пестициде, нахраним адитива, Семе, итд.
(3). Д -глукозамин Хидрохлорид има за унапређивање ефикасности улоге антибиотика, додаци исхрани за дијабетес.
(4). Д -глукозамин Хидрохлорид могу да промовишу у бодyанд #39; с Синтеза муцополyсаццхариде и унапређивање заједничких синовијалне флуида вискозности.
(5). Д -глукозамин Хидрохлорид као агент, а не кортизола поступање према ентеритиса, третман реуматоидни артритис, хепатитиса Б и тако даље имати одређени ефекат.
(6). Д -глукозамин Хидрохлорид могу да побољшају метаболизам зглобна хрскавица је погодно за поправљање зглобне хрскавице, са значајним против упално аналгетски ефекат.
(7). Д -глукозамин Хидрохлорид утиче на дроге за борбу против рака, док су инхибирати на коштане сржи токсииности мањи карактеристике, меланом, рак плућа, рак бубрега, итд., показују неке ефекте.

Смо поносни на нас као један од водећих д-глукозамин хцл произвођача и добављача у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим до масовног д-глукозамин хцл са разумној цени од нас.

Истрага