Хондротин сулфат

Hozir chat
Mahsulot detali

Хондротин сулфат је хемикалија која се обично налази у хрскавицу око зглобова у телу. Хондротин сулфат је произведена од животињске извора, као што је крава хрскавице.
Хондротин сулфат је важна структурална компонента хрскавице и пружа готово отпорност на компресију. Заједно са глукозамин, хондротин сулфат је постао распрострањен дијететски суплемент за третирање артритиса. То је сада у широкој употреби у индустрији нутрацеутицал, фармацеутске, хране и козметике.


Име производа

Хондротин сулфат

Порекла

Морски пас, Монсанту, животиње

Спецификација

Хондротин сулфат 90% ЦПЦ
Хондротин сулфат 70% до 90% ХПЛЦ
Хондротин сулфат 70%-90 %Е-ХПЛЦ
Различите порекла

Пакет

25кг/бубањ

Натријум хондротин сулфат је натријум со сулфатед линеарне глyцосаминоглyцан набавили из говере, свињски или птичији хрскавице здраве и домаћим животињама које људи користи за храну. Хондротин сулфат натријум састоји се углавном од натријум зачин у сулфат естер Нацетyлцхондросамине (2-ацетамидо-2-деоxy--Д-галацтопyраносе) и Д-глуцурониц киселина копомилера. Ови хеxосес су повезани наизменично - 1,4 и - 1,3 у на бази полимера. Цхондросамине моиетиес у распрострањени глyцосаминоглyцан су моносулфатед првенствено на позицији 4 и мање тако даље место на 6.

Цхондроитинанд #39; с функције у великој мери зависе својстава укупном протеоглyцан чији је део. Ове функције могу бити широко подељени у структурне и регулаторне улоге. Међутим , ова дивизија није апсолутан, и неки протеоглyцанс имају структурне и регулаторне улоге (погледајте версицан).
Хондротин сулфат је главна компонента слепељују и дрће матрице, а важно за одржавање структуралног интегритета ткива. Ова функција је типицно за велике аггрегатинг протеоглyцанс: аггрецан, версицан, бревицан и неуроцан, колективно оценио је лецтицанс.

У склопу аггрецан, хондротин сулфат је главна компонента хрскавице. Збијеним и пуна набоја сулфат групе хондротин сулфат генерисати електростатиико гађење које пружа много отпора хрскавице за компресију. Губитак хондротин сулфат из хрскавице је главни узрок артритиса.

Хондротин сулфат је сулфатед Глyцосаминоглyцан, који се састоји од ланца наизменичне шећере (Н-Ацетyлгалацтосамине и Глуцурониц киселина). То је једна од главних компоненти од хрскавице и мукоза слојева, формирање везивно ткиво које спаја мишиће, нерве и крвне судове. Користи се као дијететски суплемент да подржи хрскавииаве ткива и бори се против Разни облици артритиса у људи и зивотиња.


1 . хондротин сулфат се користи за остеоартритис. Често се користи у комбинацији са другим производима, укључујући манган асцорбате, глукозамин сулфат, глукозамин хлороводоник или Н-ацетyл глукозамин Н-. Истраживања из пар пре неколико деценија је показао тај хондротин сулфат помогао артритис бол када се допали конвенционалних лекова за бол и оток. Али касније истраживање није била тако позитивна. Научници Вјерујте, све у свему, хондротин сулфат може смањити бол артритис незнатно.
2 . неки људи користе хондротин сулфат за болести срца, слабе кости (остеопороза) и високи холестерол. Хондротин сулфат користи и у комплекс пеглом за лечење анемије недостатак гвоћра.
3 . хондротин сулфат доступан је као од око м за суве очи. Поред тога, користи се током операције катаракте, и као решење за очување рожњаче користе за трансплантацију.
4 . хондротин сулфат се углавном користи као лек у медицински третман за заједничке болести, и глукозамин користи са болом, промовише ефекат регенерацију хрскавице, може да побољша фундаментално заједничког проблема.
5 . хондротин сулфат за корнеалног колагенског имати заштитни ефекат можете промовишу раст у матрицу влакана армирано Пропустљивост, побољшати циркулацију крви, убрзава метаболизам, промовише апсорбовање и елиминацију упале прожимају.
6 . хондротин сулфат може да се користи да третира нервозан главобоље, тригеминал неуралгије, коронарне болести срца, ангина, исхемија миокарда, церебровасцулар болести, бол у зглобовима, атеросклерозе и хепатитис.
7 . хондротин сулфат се може користити као здравствене производе, адитиви у храни, је побољшао људски изглед и анти-бактерије, лепота, против старења ефекте. Побољшати слух и суву кожу.

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача хондротин сулфат и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне хондротин сулфат са разумној цени од нас.

Fikr-mulohaza