Црвени квасац Рајс екстракт

Црвени квасац Рајс је Рајс то киселе до црвеног квасца, монасцус пурпуреус. Црвени квасац Рајс употребљава Кинези много векова као храна пресервативе, храна боја (црвени квасац Рајс је одговоран за црвену боју Пекинг патка), спице, а састојак у вину Рајс. Црвени...

Mahsulot detali

Црвени квасац Рајс је Рајс то киселе до црвеног квасца, монасцус пурпуреус. Црвени квасац Рајс употребљава Кинези много векова као храна пресервативе, храна боја (црвени квасац Рајс је одговоран за црвену боју Пекинг патка), спице, а састојак у вину Рајс. Црвени квасац Рајс наставља да дијететски једе у Кини, Јапану, и азијске заједнице у Сједињеним Државама, са отприлике просечно конзумирање 14-55 грама црвени квасац пиринач дневно по особи.

Црвени квасац Рајс такође се користи у Кини преко 1 000 година за медицинске потребе. Црвени квасац Рајс је описан у древне кинеске листу дрогу као користан за побољшава циркулацију крви, као и за ублажавање са варењем и пролив. Такође расте интересовање за процењивање црвени квасац Рајс за употребу као природне хране дyе андор пресервативе.

Име производа

Црвени квасац Рајс

Део фабрика

Семе

Спецификација

0.4 -3 % Монацолин К

Пакет

25кг/бубањ

Црвени квасац Рајс, или монасцус пурпуреус, је квасац расте на пиринац. То се користи као дијететски спајалицу у многим азијским земљама и се тренутно користи као прехрамбене додатак узео за управљање цхолестероллевелс. Користи у Кини, преко хиљаду година, Црвени квасац Рајс је сада пронашао свој пут до амерички потрошачи у потрази за алтернатива за лек терапија.

Традиционалне кинеске Медицине, Црвени квасац Рајс користиле да побољша циркулацију крви и да помогне у варењу. То је сада пронађено на нижи крви масти, укључујући и холестерола и триглицерида. Снимљени употреба црвене квасац Рајс иде назад до кинеске династије Танг у 800 А.Д.

Црвени квасац Рајс здравствене повластице се налазе у свом једињења, познат као монацолинс, познато је да инхибирати синтезу холестерола. Један од ових спојева, монацолин К, је познато да спријечи ХМГ-ЦоА редуцтасе, ензим који изазива холестерола.

Због ових природна статине, Црвени квасац Рајс се продаје као стару преко пулта холестерол контролу додатак. Испитивања на људима, која је почела 1970, су потврдиле користи црвени квасац риже у смањењу холестерола.
Студије на УЦЛА школи медицинском 83 људи са висок холестерол је показао значајно смањење у њихов укупни холестерол, ЛДЛ и триглицериде ниво након 12 недеља. Учесници студије је дато 2.4 грама риже црвени квасац свакодневно и појео дијети са више од 30% дебели Усисни.

Црвени квасац Рајс је први пут направљен у Кини, има 1000 година производње, историја затварања. Јединствена је у Кини и околним земљама, традиционални Рајс производ ферментације.

Црвени квасац Рајс је произвео у Монасцус пурпуреус са житарица и воде као сировине у 100% ССД ферментацију. Према резултатима из ХПЛЦ анализа, Монацолин К (или мевинолин) у рижи квасац природно црвена је углавном у облику киселине образац Монацолин К (или Мевинолиниц киселина у опсегу од 60-85%), а не лацтоне образац. Резултате је показала да је ово заиста производи се од ферментације. Други карактеристични функција овог производа је да тамо нема цитринин. Ергостерол , незасићених масних киселина, амино киселина, γ-ГАБА и активни пептиди се такође налазе у овај производ, ендуинг ове производе функционалније градијенте и хранљиве материје.

Поред кулинарску употребу, Црвени квасац Рајс користи и у традиционални кинески хербологију и традиционалне кинеске медицине. Његова употреба постоје докази о томе још династија Танг у Кини у 800 А.Д. и пије на оживљавања тело, помоћ при варењу хране, као и уклањање андqуот; крв блоцкагесандqуот; (што могао односити како модерна наука је документовано као ефекат смањења холестерола)

Смо поносни на нас упознао, као један од водећих црвени квасац Рајс издвојите произвођача и добављача у Кини са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи Рајс екстракту масовног црвени квасац са разумној цени од нас.

So'rov