Екстракт Епимедиум

Hozir chat
Mahsulot detali

Напаљени Јарац траву екстракт/Епимедиум издвојите (Ицариин) је један флавоноид глyцосиде сложенице изведен из неколико врста биљака у породици Епимедиум, која се обично назива Хорнy Гоат Wеед или Yин Yанг Хуо. Екстракт ове биљке су репутацију да произведе афродизијак ефекте, а се најчешће користе у кинеска биљна медицина за унапређивање еректилну функцију, као и за неколико других показатеља.

Име производа

Екстракт Епимедиум

Део фабрика

лист

Спецификација

Ицариин , Ицариинс 10% - 98% ХПЛЦ

Пакет

25кг/бубањ

Хорнy Гоат Wеед је 2 000 година да се користи као састојак за мушки функција у Цхина.Манy цултурхат. коза коров подржава либидо, еректилну функцију, и помаже да се ослободи у менопаузи нелагодност. Један састојак, маца, је пријавила за подршку еректилну проблеме, за мушкарце и жене с ниским либидо, као и код жена које су менопаузу. Хорнy Гоат Wеед (епимедиум) се састоји од неколико врста офепимедиум, Лиснати биљка која расте у дивљини, врло јасно ставила до на виши алтитудеес извештај тс.
Епимедиум Ицариин, такође познат као барренwорт, бисхопанд #39; с капу, вилинска крила, коза коров, узбуркано лампу херб, Ренди пиво трава орyин yанг хуо је род од цвјетовима из породице Берберидацеае. Постоји око 50 врста, већина од којих су ендемичне у Кину.
Епимедиум Ицариин врсте су Листопадно или евергреен Харди цвета. Већина имају 4-партедандqуот; Паук као андqуот; цвеце у пролеће. Фабрика садржи ицариин, који је ометаи ПДЕ5 као слиденафил, Активни састојак од Viagra.It ид тхерефцоре користи као анапхродисиац и лијек за еректилну дисфункцију.
1 , напаљени Јарац екстракт је мислио да тај ицариин ће вероватно бити примарна активна компонента Епимедиум екстрате, као што је показало да поделим неколико механизама акције са једињења у западне медицине некада третирати импотенцију и побољша сексуалну функцију. Посебно , ицариин је доказано да делује као ометаи ПДЕ5 и да повећа производњу биоактивни азот-оксид, као и мимицинг ефекте тестостерона.
2 , напаљени Јарац екстракт симулирати остеобласт активност у коштаног ткива, која је повезана са могућа терапеутска улога у лијечењу остеопорозе.
3 , Ицариин можете такође повећати број пацијената бубрега у Т ћелије, лyмпхоцyте Брзина трансформације, антитела, антигена и ретицулоендотхелиал система фагоцитичних функција ниско, али дрога третман након бубрег Епимедиум, итд.
4 , Ицариин може да утиче на различите аспекте старења механизме. Као што је утицај ћелију пролаз, продужава период раста, којим се регулише имуна и ендокриног система, побољшава метаболизам и органа функцију.
5 , напаљени Јарац екстракт има заштитни ефекат на вазопресина индуковану миокарда исхемија, са значајним крвни притисак

Смо поносни на нас упознао као једног од водећих епимедиум издвојите произвођача и добављача у Кини са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне епимедиум екстракт са разумној цени од нас.

Fikr-mulohaza