Екстракт Муберрy

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Морус, Род од ловора у породици Морацеае, састоји се од 10 – 16 врста Листопадно дрвеће познатија асмулберриес, расте Дивље и обрађује у многим подручјима умерен свету. Плод црног Дуда (домородац у југозападној Азији) и црвене мулберрy (домородац у источној Северна Америка) имају најјаче ароме, која је била подсежале на и #39; ватромет у Сибирској #39;. Воће и лишће се продају у разним облицима као додаци исхрани. Мулберрy воће боја произлази из антоцијан, који су под основна истраживања за механизме за разне болести. Антоцијан су одговорни за атрактивне боје свеже биљног порекла, укључујући оранге, црвена, Љубичаста, црно и плаво. Ове боје су бази воде и лако сирове, сусретљиво боје природне хране. Због све веће потражње за природне хране боје, повећава њихов значај у прехрамбеној индустрији. Јефтино и индустриаллy изводљив метод развио издвојити антоцијан из мулберрy воћа која се могла користити као нека врста тканине суниа агент или храну боја вредности широк спектар боја (изнад 100). Научници су пронашли то сорти Тридесет један кинески Малбери тестирана, укупна антхоцyанин добит разликује од 148 мг 2725 мг / литар воцни сок.

Име производа

Екстракт Дуда

Део фабрика

Воће

Спецификација

Антхоцyанин 5% - 25%

Пакет

25кг/бубањ

Изузетно цијењен у традиционални кинески и јапански медицини, Претходна истраживања центрирана на своје знатне предности у побољшању контроле и крв шећер у крви и масти. Када упишете пацијената са 2 дијабетес је дато или мулберрy сушени листови на дозу од 3 г/дан или једну таблету од дроге глyбуриде (5 мг/дан) за 4 недеље, на следећи начин приказан је:
● Мулберрy терапија значајно побољшао дијабетичар контроле у тип 2 дијабетес пацијенти.
● Фастинг крв глукоза концентрацију и А1Ц нивои су били знатно смањена Малбери терапије у односу на глyбуриде третман.
● Мулберрy терапија такође лоwередтотал и ЛДЛ холестерол, уз истовремено повећање ХДЛ холестерол.
У другом клиничког испитивања, субјекти су добили три таблете од 280 мг Малбери лист три пута дневно пре јела у периоду од 12 недеља. На крају студија, укупни холестерол, триглицериди и ЛДЛ били значајно смањила за 4,9% 14,1% и 5.6%, односно, од основне линије, док је ХДЛ знатно повећао за 19.7%.
Ови резултати и други указују да лист Дуда може бити од користи у људима који имају метаболички синдром одликује нетолеранцију глукозе, као и промене у ниво холестерола и/или у форми триглицерида.
Функција:
1.Антиоxидант. Мулберрy антоцијан су моћан антиоксиданси и њихов капацитет антиоксидант је 20 пута од ВЦ, 50 пута то ве... То можете брзо и ефикасно уклањање слободних радикала пре ћелије оштећен.
2 . превенција од рака. Мулберрy антоцијан помаже у спречавању многих болести повезане са слободних радикала, укључујући рак, болести срца, преурањено старење и артритис.
3 . оралне козметичке. Може не само да спречи почетком формирања коже боре, него и да обезбедите исхрану и елиминисања штетних слободних радикала у организму. То је параван за природно сунце, могу да спрече избоја ултраљубичастог зрачења на кожи. Кожа је везивно ткиво, колаген и еластична тешко протеинцонтаинед у мулберрy игра важну улогу на целу структуру коже.
4 . антхоцyанин (Антхоцyаносидес) има функцију од оксидације слободних радикала, која има јак анти-оксидације и анти-алергијске функција, може заштити мозак од оксидације.
5 спречавање Алзхеимеранд #39; с болести. Екстракт Дуда може значајно да умањи сенесценце, антиоксидативну активност од антоцијан може инхибирати старење и деменција.
6 слободних радикала сакупљао; Антиинфламматорy; Превенција дијабетеса, мршављење, вид заштите.
Апликација
1 . примењено на пољу производ здравље,
2 . примењена у козметици поља,
3 . примењују у фармацеутској поље.

Смо поносни на нас упознао као издвојите једног од водећих муберрy произвођача и добављача у Кину са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне муберрy екстракт са разумној цени од нас.

Истрага