Екстракт Тубулоса Цистанцхе

Hozir chat
Mahsulot detali

Да ли је то Цистанцхе?

Цистанцхе тубулоса екстракт употребљава се скоро 2 000 година да третира широк спектар здравствених проблема. Фореxампле , то је најчешће прописује холистички медицина праксе да третира проблеме који се односе на аперсонанд #39; с сексуалног образовања, као што је импотенција, плодност, прераном ејакулацијом и менструалне болове.
Поред тога, сматра се да помогне са варењем и ослободити најтежих затвором. Wхилецистанцхе се често користи за једноставно третирати здравствене проблеме јер то поуздано употребљава се соманy година, нове студије се појављују који указују на то да наука може да подржава употребу за евенгреатер број од болести.

Име производа

Екстракт тубулоса Цистанцхе

Део фабрика

Корен

Спецификација

Ецхинацосиде 8% - 25%


Вербасцосиде 4% - 10%

Пакет

25кг/бубањ

Цистанцхе употребљава се скоро 2 000 година да третира широк спектар здравствених проблема. На пример, то је најчешће прописану холистички медицина праксе да третира проблеме које се односе на персонанд #39; с сексуалног образовања, као што је импотенција, плодност, прераном ејакулацијом и менструалне болове. Поред тога, сматра се да помогне са варењем и ослободити најтежих затвором. Док је цистанцхе се често користи за једноставно третирати здравствене проблеме јер поуздано користи за толико година, нове студије се појављују који указују на то да наука може да подржава употребу за још већи број бројних болести.

Чак и у модерним временима, цистанцхе је један од најпопуларнијих биљке користи у кинеској медицини, гдје је познат као тежи Конг ронг. Иако обично расте у Азији и на Блиском истоку, његова употреба постаје све популарнија широм света. Као резултат тога, неки ботанииари ми да биљку постаје теже наћи у родној станишта. Док се сматра да није угрожена, то је под присмотром, посебно када је у питању његова употреба на глобална трговина.
Осушена Месната проистиче од Цистанцхе десертицола у познат у Кини као тежи Цонгронг. У Јапану, врстама користио је Цистанцхе салсу. Цистанцхе је такође расте у Монголији. Према кинеској истраживач, андqуот; Роу Цонг-ронгандqуот; (Херба Цистанцхис) је једна од најчешће коришћених дрогу у традиционалне кинеске медицине.

Која је функција екстракт Цистанцхе?
1 . Сексуално здравље
Део популарност револвинг око цистанцхе је његова употреба поступати проблема везаних за сеxуалхеалтх. Чак и у западним културама, многи људи пију чај или потрошити прах екстрате направио траве. Људи верују да то може да повећа за гласове и #39; с плодности и то посебно је корисна форwомен имати потешкоћа да занесем. Много људи користи биљку да третира импотенција и прематуреејацулатион као.
2 . констипација
Обично , то је резервисано за особе са хроничним констипација, као што су старије особе постпартумwомен и људе који су прикована за кревет. Често се комбинује са другим биља, као што су семенке од конопље фабрике, посебно када се користе за лечење дигестивних проблема као што је констипација.
3 . имуни систем
Нове научне студије показују доказе о ефикасности лековитог биља. На пример, неки студиессхоw тај цистанцхе може да се користи да се против старења. Ово такође остварила биљку врло популарна у ботхЕастерн и западних култура. Поред тога, мисли се за спречавање умора и повећање енергије. Неке студије показују да може побољшати меморију и да бисте побољшали имуни систем. Манyпеопле верујем да биљку ће радити као против упале, и да то може чак и помоћи смањење блоодпрессуре.

Десертливинг Цистанцхе Херб издвојите (Цистанцхе тубулоса екстракт; Екстракт Цистанцхе Десертицола; Екстракт Цистанцхис Цаулис) функције у дневној исхрани људског бића који уживају у неком од најдужи живот на свету. Цистанцхе тубулоса игра важну улогу за њихово добростање.
Активни имгредиентс од Цистанцхе тубулоса су ецхинацосиде и ацтеосиде, пхенyлетханоид глyцосидес. Ацтеосиде , на полyпхенол, представља моћни антиоксидант који је 15 пута активнији од ресвератол.

Смо поносни на нас упознао као једног од водећих цистанцхе тубулоса издвојите произвођача и добављача у Кину са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне цистанцхе тубулоса екстракт са разумној цени од нас.

Fikr-mulohaza