Екстракт Сапонинс фенугреек

20% Фенусидес (укупна сапонинс, фуростанол сапонин) 40% Фенусидес (укупна сапонинс, фуростанол сапонин) 50% Фенусидес (укупна сапонинс, фуростанол сапонин) 10% 20% 40% 95% Л-4-Хyдроxyисолеуцине традиционални апликације: Фенугреек има веома дугу историју која се користи као традиционалном медицинске...

Mahsulot detali

20 % Фенусидес (укупна сапонинс, фуростанол сапонин)
40 % Фенусидес (укупна сапонинс, фуростанол сапонин)
50 % Фенусидес (укупна сапонинс, фуростанол сапонин)
10% 20% 40% 95% Л-4-Хyдроxyисолеуцине
Традиционални апликације:
Фенугреек има веома дугу историју која се користи као традиционални Лековито биље. Тренутно , то је и даље игра важну улогу у лијечењу напредне дијабетес слабо варење, стомак чирева, дигестивних поремећаја, т уморс, дyсменоррхеа, физицки слаб, алергије, ћиваца, гихт и артритис. Посебно је коришћена као неки анти-дијабетииар дрогу за дужи временски период. Последњих година, Велике Британије, Индије, Француској и другим земљама је одобрио да Фенугреек има значајан ефекат анти-дијабетицар и холестерол-спустање кроз клинички тестирања. Пракса је показала да редовно конзумирање Фенугреек је корисна за побољшање дијабетес и хиперколестеролемију, такође има превентивни ефекат на атеросклерозе и коронарне болести срца.

ПродуцтНаме

Екстракт Фенугреексеед

Део фабрика

Семе

Спецификација

Л -4 -Хyдроxyисолеуцине10 %-95_%
20% - 50% сапонинс

Пакет

25кг/бубањ

Главна функција:
1 . регулише шећер у крви и промовисање тело зграде
2 . смањите цхолестерин и заштитите срце
3 . масовно лаксатив и подмазује црева
4 . Драго ми је за очи и помоћ код проблема астме и синуса
5 . у традиционална кинеска медицина, производ је за здравље бубрега, протеривање хладног, абдоминална надутост лек и неко, излеци такође брух и хладно, мокро колере.
Повећан Либидо: Wеб локација куће лекове Wеб извештава да је тај диосгенин је састојак који има својства упоредива је примарни жена хормона естрогена. Јер има својства слична естрогена, фенугреек је поздравио за побољшање либида.
Повећана величина дојке: фенугреек напомене на Wеб локацији Херб мудрост нека помогне промовише развој нове ћелије дојке и повећати величину и пуноћи твоју пропаст. Нове груди ћелије се наводно може бити креирано из хормонално ефекте диосгенин. Проблеми са репродукција: са твог доцторанд #39; с пристанак, фенугреек се могу користити за стимулисати материце контракције и изазове породјају.
Одери проблеме: Wеб локација исхрану додатак образовни центар похваљен фенугреек његову способност да умири и исцели мањих коже рана и инфекција. Студије показују фенугреек је посебно моћан актуелно третман за болести коже као апсцесе, пликовима, опекотина, екцема и гихт.
Доњи холестерол: дом лекове Wеб наводи студије које су показале да појединци који су конзумирали 2 унце фенугреек свакодневно преко распон 24 недеља значајно смањио њихов ниво холестерола и драстично смањила у последње време њихов ризик од патње срчани удар. Могу да сварим 2 унце фенугреек од стране спринклинг траве у праху преко хране или узимањем биљку капсуле.
Третира дијабетес: Фенугреек, можда је ефикасан метод да третира оба дијабетес тип 1 и 2. Исхрану додатак образовни центар истиче студија спроведена у Индији који је открио да је узимање грама фенугреек свакодневно можете умањити ниво глукозе у крви.
Апликација:
1 . регулише шећер у крви и промовисање тело зграде
2 . смањити цхолестерин и заштитите срце
3 . Балк лаксатив и подмазује црева
4 . добро за очи и помоћ код проблема астме и синуса
5 у традиционална кинеска медицина, производ је за здравље бубрега, протеривање хладног, абдоминална надутост лек и неко, излеци такође брух и хладно, мокро колере.

Смо поносни на нас упознао као једног од водећих фенугреек сапонинс издвојите произвођача и добављача у Кину са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим масовне фенугреек сапонинс издвојите са разумној цени од нас.

So'rov