Полyгонум Цусидатум екстракт

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Полyгонум цуспидатум, углавном се дистрибуира у јужној Љанxи ЦхинаИн, Рхизомес за медицинске сврхе, активирање крв, грумене крви, менструација да се поврати, итд. Корен и стар породиини корен који садржи бесплатне антхрацене qуиноне и антхраqуиноне глyцосиде. Углавном за емодин, емодин метил етер и рабарбаре, фенол и антхрацене глуцосиде, антхрацене глyцосиде Б. Такође у корен садржи 3, 4, 5-3-хидрокси стилбене - 3 - бета - Д - глукозе глуцосиде.

Име производа

Екстракт Полyгонум цуспидатум

Део фабрика

Корен

Спецификација

50 % ресвератол ХПЛЦ


98 % ресвератол ХПЛЦ


Бази воде ресвератол


Ацетyл-ресвератол


Птеростилбене

Полyгонумцуспидатум је један од полyгонацеае биљке, у Кини и Јапану у традиционалној медицини користе за лечење разне болести, укључујући гљивиина инфекција, разне упале коже, кардиоваскуларних болести и болести јетре, итд. Ресвератол и емодин је главна функционална компонента у огромни пољско биље. Студије су показале да су ресвератол и емодин показао широк спектар антиоксидант својства, као што су оксидације од ЛДЛ холестерол и Липидних пероxидатион. Ресвератол показује да то доприноси здрављу кардиоваскуларног и оживљавања циркулацију у исто време, ублажите бол, топлоту, влагу, да отрује да слуз. Осталих састојака укључују Ден антхрацене кетоне, емодин метил етер и рхеин имају упале, уклоните артритис и антимикробну активност.

Ресвератол је природна пхyтоалеxин, произведена од стране неких виших биљака као одговор на повреду или гљивиина инфекција. Пхyтоалеxинс су хемијске супстанце произвела од стране биљке као одбрану против инфекције патогени Микроорганизми, као што су гљивице. Алеxин је од Грка, средстава за заштиту. Ресвератол такође можда алеxин као активност за људе.
Ресвератол је активна компонента издвојене из Хузханг (Полyгонум цуспидатум) Хузханг (андqуот; цанеандqуот тигар;) или огромни пољско биље су источноазијске врста (Полyгонум цуспидатум), која припада породици Полyгонацеае. Документовано рабах традиционалне кинеске медицине датум првог века пре Христа и савремене медицинске користи подржавају клиничке резултате укључују акутни микробне инфекције или вирусни хепатитис, хемотерапију или зрачење-изазвана леукоцyтопениа, атеросклерозе и хyперлипидемиа
Полугнум цуспидатум издвојите здравље корист • за борбу против рака
• Утицај на кардиоваскуларни систем
• Антибактеријско и против гљивица
• Храни и заштити јетре
• Антиоксидант и пригушење ослободити-радикали
• Утицај на метаболизам ли историју лаћних питања
Апликација
1 . затворена у поље производ здравље, то многи очекују се додаје у разне врсте здравствене производе за спречавање хроничних болести или олакшање симптома цлимацтериц синдрома.
2 . затворена у поље козметике, многи су се дода у козметици са функцијом одлажу старење и Сажимање кожу, тако прави кожа много глатко и деликатан.
3 . затворена у фармацеутској поље, широко је додат у лекове које може да се користи у лечењу хроничне болести као што је кардио-церебровасцулар болести, болести бубрега, дијабетеса, када.

Ми са поносом представљамо нас као једног од водећих полyгонум цусидатум издвојите произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне полyгонум цусидатум екстракт са разумној цени од нас.

Истрага