Костице екстракт

Hozir chat
Mahsulot detali

Грожђа кожа издвојите, чисто природног и воде растворљива храну боја произведена наша фирма, добијена одузимањем маски од јестивих Љубичаста грожђа плод витацеае који су подметнули локално. Процес је издвајање, прераду. Главна пигмента компонента је еноцyанин од антоцијан.

Име производа

Костице екстракт

Део фабрика

Воће коже

Спецификација

Полифенола 10% - 20%


Ресвератол 5% - 10%

Пакет

25кг/бубањ

Костице екстракт прах је свој љубичасти црвени течни браон Пурпурно, обоје има благу карактеристични мирис грејпа. То може да се распусти у воду андамп; алкохол , пропилен гликол решење лако, али не у уље. Боја нијанса воде решење се мења када ПХ се разликује. Када је ПХ је између 2-6, то је стабилна и свој љубичасти црвена је боја. Решење боја постане плав, а је нестабилан када је ПХ изнад 6. По боји решење цананд #39; т постепено под светло за дуго времена, а такође има добру отпорност на високе температуре у је кисело средње.
Ресвератол је природна пхyтоалеxин, произведена од стране неких виших биљака као одговор на повреду или гљивиина инфекција. Пхyтоалеxинс су хемијске супстанце произвела од стране биљке као одбрану против инфекције патогени Микроорганизми, као што су гљивице. Алеxин је од Грка, што значи да отера или заштитити. Ресвератол такође можда алеxин као активност за људе. Епидемиолошко , ин витро и животињске студије указују да је високо ресверетрол Усисни повезана са смањеном учесталости кардиоваскуларних болести и смањење ризика за рак.
Грожђа кожа издвојите може бити у широкој употреби у алкохолна и безалкохолна пића (еxцлудинг 14.0 спаковао питке воде), замрзнути пића (јестива лед искључен), бомбоне, торте, пекмез, имитација вино.
Када користите грејп коже издвојите, прво раствори боју малу количину воде и онда боја решење преливање прехрамбених производа.
Функције од костице издвајају ресвератол:
1 . костице екстракт ресвератол користи се за спуштање цхолестерин и крв вискозности, смањује ризик од артеросклерозе, кардио-церебровасцулар болести и болести срца
2 . костице екстракт може да се користи за антивирус и прилагодили имунитет, инхибирати стафилокока ауреус, Мицроцоццус цатаррхалис, цоли бацил, аеругиносус бацил, имају боље инхибирати акцију са сироце вирус, грозница пликове вирус, такође вирус и Кесаqи вирус.
Ресвератол је на полyпхенолиц једињења, углавном из грожђа (црно вино), пољско биље, кикирики, Дуда и других биљака. Ресвератол је природан биолошки јак полифенола, познат и као Qи три фенол, рак цхемопревентиве агента, него и за смањење агрегације тромбоцита, превенцијом и лечењем атеросклерозе, кардиоваскуларних и церебровасцулар болести цхемопревентиве агента. УСДА и #39; с налазима показују да кикирики језгра садржи и црвено и пуно ресвератол. Експерименталне студије су показале да је тај ресвератол је на кардиоваскуларне болести и рак благотворно делује. Ресвератол на хормонски зависни тумори имати значајан превентивни ефекат. Такође на остеопорозу, акне и деменција имају превентивни ефекат, са анти-вируса и имуна уређењем. Један мономер на бодyанд #39; с унутрашње анти-агинг ензиме игра улогу, а се играм спречавање разних болести везане за старост, потенцијалну улогу животни век.
Функција:
(1) Антибактеријска , анти-тхромботиц, антиинфламматорy и анти-алергију.
(2 ) спречава рак, поготово рак дојке, рак простате, ендометриал рак и рак јајник због њене улоге естрогена.
(3 ) анти-оксидације, одлагање старим, спречавање остеопорозе, акни (црве) и деменцију у старијим особама.
(4 ) смањење цхолестерин и крв вискозности, смањује ризик од артеросклерозе, кардио-церебровасцулар болести и болести срца.
(5 ) власник добра ефикасност за третман од АИДС-а.
Апликација:
А . за борбу против рака.
Б . против упално и имуна подстицај.
Ц . смањује на андqуот; стицкинессандqуот; од крви тромбоците и осигурава крвних судова остају отворена и флексибилна.
Д . ефекти Цардиовасцулар и естрогена.
Е . против старења.
Ф . антиоксидант у суспецтион.
Г . радње и индикације.

Смо поносни на нас упознао, као један од водећих костице издвојите произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовног грожђа екстракту коже са разумној цени од нас.

Fikr-mulohaza