Босwеллиа Серрата екстракт

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Босwеллиа, позната и као индијски тамјан, је традиционални третман за заједничке и задњу бол, артритис, астма, спортске повреде, Улцерозни колитис и ни Црохнанд #39; с болести. Студија објављена у јануару 2003 издање андqуот; Пхyтомедицинеандqуот; нашли босwеллиа смањила бол код пацијената са остеоартритис у колено, да истраживачи такође препоручује биљку за третира друге врсте артритиса. Смола од фабрике пружа највише лековите корист, и природни исцелитељи често преписују супстанца у облику капсула или таблет за третира разне болести. Дозе варирају, међутим, у зависности од услова који ме третирају и стандардизацију производа.
Тамјан , назива се олибанум, је један ароматичне смоле набавили из стабла од род Босwеллиа. Користи се у тамјана, исто као и парфеме. Постоје бројне врсте и сорте стабала тамјан, сваки производи мало другачију врсту смоле. Разлике у тлу и клими креирати још више разноликост смола, чак и унутар исте врсте. Тамјан стабла такође сматрају необично за њихову способност да се развија у окружењима тако нетолерантни понекад изгледа да расте директно из стена. Дрвеће је почети да производи смоле, када су око 8 до 10 година. Је то снимљено 2-3 пута годишње са коначном славине које производе најбоље сузе због њихове веће ароматичне терпене, сесqуитерпене дитерпене садржај и

ПродуцтНаме

Екстракт Босwеллиа

Део фабрика

Смола

Спецификација

Издвоји 30-80% Босwеллиа киселина

Пакет

25кг/бубањ

Екстракт Босwеллиа је био у употреби вековима, као један од састојака азијски биљни третмани, иако тек постаје познато је за употребу у Wест.Тхе екстракту има многе предности, укључујући третира неугодне услове. Садржи босwеллиц киселину, која је мислила да ојачају везивно ткиво и побољшати доток крви у зглобовима. Студије су показале да је тај босwеллиа страшно често боље од свих ових лекова за услове као што је артритис где може да смањи упалу и бол. Има и благи седатив ефекат, што ће помоћи тело да боље излазе на крај са болом. Босwеллиа је од користи у дигестивних поремећаја као што је Црохнанд #39; с болести. Традиционални третмани против упално често могу да проузрокују јетром и користећи екстракту могли да избегну ове нуспојаве. Друге дигестивних поремећаја који може бити ублажена са ову биљку укључују дијареју и чирева. Када се екстракт се узима интерно, мисли се бити посебно корисна за бол у лерима, док екстракт босwеллиа у креме могу бити масирала у погођеним подручјима да смањи укочен врат.
Екстракт Босwеллиа била је у употреби вековима као састојак у азијски биљни третмани, мада тек постаје познато је за употребу на западу.
Серум има многе предности, укључујући третира неугодне услове.
Садржи босwеллиц киселину, која је мислила да ојачају везивно ткиво и побољшати доток крви у зглобовима.
Студије су показале да је тај босwеллиа страшно често боље од свих ових лекова за услове као што је артритис где може да смањи упалу и бол.
Има и благи седатив ефекат, што ће помоћи тело да боље излазе на крај са болом.
Босwеллиа је од користи у дигестивних поремећаја као што је Црохнанд #39; с болести.
Традиционални третмани против упално често могу да проузрокују јетром и користећи екстракту могли да избегну ове нуспојаве.
Друге дигестивних поремећаја који може бити ублажена са ову биљку укључују дијареју и чирева.
Када се екстракт се узима интерно, мисли се бити посебно корисна за бол у лерима, док екстракт босwеллиа у креме могу бити масирала у погођеним подручјима да смањи укочен врат.
Смола који садржи 60 до 70%, ћваку 27 ~ 35%, 3-8% лабилан уље. Смоле као главни састојак слободна α, β,-тамјан масних киселина 33%, 1,5% масних киселина у комбинацији са тамјан, тамјан смола, 33% угљоводоника. Гума је шећер и киселине, калцијум соли и магнезијум 20%, Wест Астрагалус лепка - 6%; Поред тога, квалитет је још увијек огорчен са 0,5%. Бледо жута лабилан уље, ароматичне, који садржи пинене, рацемски - даљински и α, β-пхелландрене, главне ароматичне компоненте је непознат.

Смо поносни на нас упознао као једног од водећих босwеллиа серрата издвојите произвођача и добављача у Кини са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне босwеллиа серрата екстракт са разумној цени од нас.

Истрага