Екстракт Рходио Росеа корен

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Рходиола росеа је издвојено из биљке рходиола росеа. Назива се и #39; златни роотанд #39; рходиола росеа је углавном пронађених расте на великим висинама у Азији и Европи. Рходиола росеа припада групи биљку Црассулеае и рходиола росеа може да оствари раст висине од 12-30 инча. Са обиљем биљкама, рходиола росеа фабрике производи дефинитиван арома када га је прекинуо.

Име производа

Екстракт Рходиола роасеа

Део фабрика

Корен

Спецификација

1 % - 10% Росавинс
Салидросидес 1-5 одсто

Пакет

25кг/бубањ

Росавин је глyцосиде сложене у биљку Рходиола росеа. То је требало да буде један од једињења одговоран за антидепресив и хипнотик акције ова биљка, заједно са салидросиде.
Салидросиде (Рходиолосиде)
Хемијски назив: 2-(4-хyдроxyпхенyл) етил -Д-глуцопyраносиде
Молекуларна Формула: Ц14Х20О7
Мол . Wт.: 300.304
природни рходиола росеа екстракт таблете у праху екстракт рходиола росеа
Салидросиде (Рходиолосиде) је сложена глyцосиде нашао у биљку Рходиола росеа. То је требало да буде један од једињења одговоран за антидепресив и хипнотик акције ова биљка, заједно са росавин. Салидросиде може бити активнији од росавин, иако су многи комерцијално промету Рходиола росеа издваја стандардизована, за росавин садржаја, а не салидросиде.

Рходиола росеа је биљка из породице Црассулацеае која расте у хладном подручјима света. Међу њима су много од Арктика, планинама у централној Азији, Стеновитим планинама и планинским деловима Европе, као што су Алпе, Пиринеја, Карпатима, Скандинавије, Исланда, Велике Британије а Ирске. Непрестане биљка расте у у области 2280 метара висине. Неколико младице расту из исте дебљине корена. Пуца достигне 5-35 цм висине. Рходиола росеа је диоециоус - имати одвојене женског и мушког биљке.
Рходиола росеа садржи мноштво једињења која може да допринесе њене ефекте, укључујући из класе росавинс који укључују росавин, росарин и смоле. Неколико студија указује да је најактивнији компоненте су вероватно бити салидросиде (рходиолосиде) и тyросол, са осталим компонентама си неактиван када сте сами, али показује синергетских ефеката фиксном комбинацијом рходиолосиде "," росавин "," росарин "и" смоле се користила. Росавин, росарин, смоле и салидросиде (и понекад п-тyросол, рходионисиде, рходиолин и росиридин) налазе се међу активним састојцима Рходиола росеа, једињења су углавном полифенола. Иако ови пхyтоцхемицалс се обично помињу као специфичне за Рходиола екстрате, постоје многе друге конститутивне пхенолиц антиоксиданата, укључујући проантхоцyанидинс, qуерцетин, галлиц киселина, цхлорогениц ацид и каемпферол.

Рходиола росеаанд #39; с ефекте потенцијално се односе на Оптимизација ниво серотонина и допамина због моноамине моноамин инхибиција и њен утицај на опиоидне пептиде као што су бета-ендорпхинс, иако те специфичне механизме за неуро-хемијски није јасно документовано са научне студије.
Рходиола се налази међу класа за биљку дериватива адаптогенс који се разликују од хемијских стимулансе, као што је никотин, а немају исте физиолошке ефекте.
У Русији и Скандинавија, Рходиола росеа употребљава вековима да преброде хладну климу Сибирски и стресан зивот. Такве ствари су пружене доказе у лабораторији модела стреса помоћу нематоде Ц. елеганс и пацови у којој Рходиола ефикасно спречила узрокован стресом промене у апетит, физичка активност, гојење и на еструс циклус.
Сигурност
Рходиола росеа екстракт је на сигурном, били су без нуспојава.
Дозу
• Типична доза је 200-700мг дневно (обично у 2-3 дозе током дана).
• Консултације лекари за различите стање појединости.
Екстракт Рходиола росеа се углавном користи у облику капсуле или таблет, иако тинктуре су доступне. Капсуле и таблете често садрже 100 мг стандардизовани износ од 3% росавинс и 0,8 – 1 проценат салидросиде јер је природна однос ових спојева у Рходиола росеа корен је отприлике 3:1, и, наравно, они садрже много других осумњичених активни биохемијске једињења у електрани (12 врста или 28 врста су само две декларације од стране неке компаније у овај ред).
Главне функције:
3 .Антибацтериал , против упално;
4 . је за бојење природне хране, имати јак за бојење способност, добар топлотни отпор и мањи отпор;
1 . јачање имунитета
Стимулира имуни систем на два начина:
1ст.тхе директни одређену стимулацију имуна одбране (стимулисати имуне ћелије једног од најважнијих типова: природних ћелија убица. НК -целл потрагу и уништење заражених тело ћелије). Рходиола унапређивањем имуни на Т-ћелија чини имуни систем врати у нормалу. Ово показује да је могао да повећавају могућност отпора те дроге, која је била инфицирана и постепено нагомилали.
2нд .макинг тијело мање подложним притиску. Када су под притиском због на дугорочне, а и даље искористили енергију из других система, то ће довести до имуна респонсеанд #39; с смањење и хеалтханд #39; с пропадање. Рходиола такође можете спречити Б ћелија имунитет од инхибиција узрокована стрес и умор, стога побољшање имунитета Б ћелије.
2 . за борбу против депресије
Рходиола можете повећати брзину претеча серотонина, те и 5-хидрокси те у слању у мозак.
3 . заштита од кардиоваскуларних
Рходиола ублажите кардиоваскуларног ткива и дисфункције узроковане стресом. То може да заштити кардиоваскуларног ткива испод катехоламина од стреса и да смањи аррхyтхмиас изазван адреналним. Рходиола може да регулише откуцаје срца и самим тим спријечити срчане аррхyтхмиас.
4 . ефективни антиоксидант
Рходиола има антиоксидативну способност. Ограничавања неповољних ефеката оштећења слободних радикала, који могу ефикасно да се одупру болести због старења.
5 . унапређивање људских могућности
Рходиола може да побољша однос мишића/масти и побољшати Ниво хемоглобина у крви и црвена крвна зрнца.
6 . антицанцер активности
Узимање Рходиола росеа издвојите може директно инхибирати опсег од Леwис плућа неопласманд #39; с раст и миграције. Рходиола екстракт и анти-тумор дроге, цyцлопхоспхамиде су комбинацији поступати са истим тумор, ефекат антитумор и анти-метастаза ефикасно подижу. Он може да побољша уринарног система и имунитет од рака бешике.
7 да бисте побољшали сексуалним функцијама
8 . да се побољша меморије

Смо поносни на нас упознао, као један од водећих рходио росеа корена издвојите произвођача и добављача у Кину са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовне рходио росеа корена екстракт са разумној цени од нас.

Истрага