Алое Вера Еxтрацт

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Алое вера је стемлесс или врло кратко произлазе соиан биљка расте до 60 – 100цм (24 – 39 ин) висок, шири од стране Помаци. Листови су дебели и меснати, зелене до сиво-зелени, са неке сорте која приказује белу боју на њихову горњем и ниже произлазе површинама. На маргини листа је назубљен и има мале беле зубе. Цветови су произведени у лето на колац до 90цм (35 у) висок, сваки цвет бити лелујаве, са је жута Цевасти Корола 2 – 3цм (0,8 – 1,2 ин) дуго. Као остале врсте Алое, Алое вера се формира арбусцулар мyцоррхиза, представља симбиозу која омогућава биљку, бољи приступ минерални хранљиве материје у тлу.
Алое вера листови садрже пхyтоцхемицалс под студија за могуће хуманих БХ, као што је ацетyлатед маннанс, полyманнанс, антхраqуиноне Ц-глyцосидес, антхронес, други антхраqуинонес, као што су емодин, и разним лецтинс.

Име производа

Екстракт алое вере

Део фабрика

Лист

Спецификација

10% до 90% барбалоин

Пакет

25кг/бубањ

Алое Вера издвојите употребљава вековима као актуелно лек за мање опекотине, посекотине и друге иритацију коже. То такође промовише зарастање мањих опекотина и мале ране. Резултат екстракт алое вере у смањеним цревна транзитни пут. У болести срца пацијената, лист алое вере, додао је на дијети, смањили укупни серум холестерол, триглицериди серума, пост и пост нивое прандиал шећер у крви. Екстракт алое вере је одстрањен од стране напредне технологије од свеже алое вере лишће. То је стање стабилно, мембрана стерилисани на нормалну температуру, пре него што је лијеп паковања и вакуум замрзне осушена. Садржи алоја полисахарида, органске киселине и многе друге активне компоненте. Осим широку примену у производњи козметике нега косе, фармацеутске, евераге, храна, овај производ је такође су усвојили као главни састојак у чланцима здравља за јачање људски имунитет, олабави црева да сменим констипација, смањити масти у крви и шећера, регулише крвни притисак, храни јетру и стомак и уклоните зрнца за лепоту.
Изаберите алое свеже лишће и одвојене месопхyлл из пеел, будите опрезни да не дирате архитектура изван ћелије; Онда екстракт гела сок од месопхyлл и мембрана - дегерм гел за сок при нормалној температури држати њену ефикасност; сок од гела направе концентрат технологијом мембрана одвајање и концентрација; Напокон се смрзнути сув на концентрат.
(1) Релаксирање црева, протеривање токсин који
(2) Промовисање рана зараста, инцулдинг бурин.
(3) Против старења
(4) Избјељивање зуба, дрћи коже окачити и распршили сопт.
(5) Са функцијом анти-бактерицидно и антиинфламаторно, то може да убрза цонцресценце ране;
(6) Елиминисања отпадних материјала из тела и промовисање циркулацију крви;
(7) Са функцијом бељење и хидратантност кожу, поготово у лечењу акне;
(8) Елиминисање бол и третира мамурлук, болест, морске болести;
(9) Спречава да кожа буде оштећен од УВ зрачења и чинећи кожу мекан и еластичне.
1 . адитиви, служи као храњива допунске фармацији.
2 . фармацеутски поља, то се користи за третира констипација и протеривање токсина и третира и има функцију промовисања регенерацију ткива и упале
3 . поља за производ храна и здравље, алое садржи велику количину аминокиселине, витамине, минерале и остале хранљиве материје, које могу да помогну тело са боље здравствене заштите
4 . Естетска поље, је у стању да храни и излеии кожу.

Смо поносни на нас упознао, као један од водећих алое вере издвојите произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи алое вере у масовну екстракт са разумној цени од нас.

Истрага