Екстракт астрагалус

Hozir chat
Mahsulot detali

Екстракт астрагалус је изведен из корена Астрагалус Мембранацеус у породици граска.
Астрагалус спортску је такође позната као млеко ветцх корен (мислећи на астрагалус врста које расту у Сједињеним Државама) и хуангqи. Део фабрике у медицини користи је четврти седам година стар осушена корен прикупљене у пролеће и јесен.
Астрагалус спортску је адаптоген, то је, билансна ефекат на намирницу. Астрагалус спортску користи који се бавимо традиционалне кинеске Медицине да ојача или тон бодyанд #39; с укупном виталности, побољшање варења, а подржавају слезину. Студије потврдити астрагалус спортску садржи медицини активна једињења, укључујући полисахариду који стимулисе имуни систем.

Име производа

Екстракт астрагалус

Део фабрика

Корен

Спецификација

Полисахариду 3% - 98%
Астрагалосиде 98%

Пакет

25кг/бубањ

Астрагалус Роот издвојите је велики род од око 3 000 врста биљака и малих грмље, која припада породици легуминоза Фабацеае и субфамилy Фабоидеае. То је највећи род биљака у смислу описане врсте. Род је пореклом из умерен региона у Северну Хемисферу.
Цyцлоастрагенол има сличну хемијску структуру да то молекула који Астрагалосиде ИВ, али је мања и знатно више биоаваилабле, што ће омогућити ниже дозе предузети. Већ се користи као један иммуностимулант због његове могућности за повећање Т лyмпхоцyте пролиферације. Међутим , то је његова изузетна својства против старења који су од веће интересовање за научна заједница. Цyцлоастрагенол стимулише поправку оштећења ДНК активирањем теломеразе, један ензим нуцлеопротеин који изазива синтезу раст и развој теломериц ДНК. Теломер су направљени од танко влакно и који се налазе у дну хромозоми.
Одржавање њихове стабилности омогућава да избегну реплицативе сенесценце и неодређено пролиферације изван ћелије су и #39; Хаyфлицк лимитанд #39;. Теломер скратите са сваког циклуса одељења за ћелију или када се подвргнути оксидациони стрес. До сада, ово је била незаобилазна механизам старења.
Која је функција Астрагалус да бисте издвојили?
1 . студије документују да Астрагалус јача активност неколико врста бела крвна зрнца и повећава производњу антитела и интерферон, тело свој природни анти-вирусног агент.
2 . побољшати имунитет.
3 . је прве класе биљка за одржавање здравих имуни систем.
4 . као тоник за имуни систем, Астрагалус помаже телу да се бори са спољним патогени које сте можда се сретнемо.
5 стога директно подржава плућа и слезина органе у телу. Применом тих органа, повећана енергија изведена од хране коју и ваздух.
6 цардиал активности на исцрпљено срце Хипотензиван активност, диуретик активност, умирујуће дејство, таблете за имунитет
Како би било да је примјена Астрагалус издвојите?
1 . фармацеутски ствари.
2 . функционална храна и адитив храни.
3 . сточне производе и производе живине.
4 . карбодијамиде пића.
5 . у срцу церебровасцулар аспект, то може инхибирати агрегације тромбоцита, смањење вискозности крви и коагулације опусти се глатко мишић, развијање од церебровасцулар, смањити васкуларни отпор, побољшати циркулацију крви, посебно побољшати у микроциркулације, такође може инхибирати формирање артериалтхромбосис.


Смо поносни на нас упознао као једног од водећих астрагалус издвојите произвођача и добављача у Кини са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне астрагалус екстракт са разумној цени од нас.

Fikr-mulohaza