Екстракт билберрy

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Екстракт билберрy (Вацциниум Мyртиллус Л.) који садрже антоцијан побољшава микроциркулације и регенерацији ретинал Љубичаста за здрав вид. Екстракт билберрy спречава дегенеративних и катаракту, користи се за васкуларни поремећај.
БилберрyЕxтрацт
Латинска имена: Вацциниум Мyртиллус Л.
Молецуларформула:Ц27Х31О16
Молецуларwеигхт:611.53
ЦАС:84082-34-8
ЕИНЕЦС:281-983-5
Иистожа : изглед: пурплередпоwдер
Вађење тип: Солвент екстракције

Име производа

Екстракт билберрy

Део фабрика

Воће

Спецификација

Антхоцyанидинс 25% УВ,
Антоцијан /Антхоцyаносидес 36% ХПЛЦ

Пакет

25кг/бубањ

Увод:
Билберрy (Вацциниум Мyртиллус Л.) је грм непрестане, виду орнамената који се обично налази у разне крајеве у влажно збијене и травњацима, нарочито у арктичких региона света, као и у Шведској, Финској и сл. Густа нивоа антоцијан у билберрy подршку и заштиту колаген структура крвних судова очију, пружајући уверавања јак, здрав капилара који носе хранљиве оцни мисици и нерве.
Билберрy дуго је лек за јадног визија и андqуот; нож блинднесс.андqуот;. Клиничка испитивања потврди који је дат орално то побољшава визуелни прецизност у здравих људи, и може да помогне онима са очне болести као што су ретинитиспигментосу, Извините, глауком и Миопиа. Током другог светског рата, британске краљевске пилота је појео Билберрy оазе пре ноци мисијама брисање на ноцни вид. Билберрy ради на побољшању микроциркулације и регенерацији ретинал пурпурне, супстанце потребне за добар вид.
Билберрy се користи и у вези са васкуларни и крв палубе и показује позитивне ефекте када третира вене, тромбоза и ангину.
Предности:
1 . да бисте побољшали циркулацију у оцима и помоћи напрезања очију и изоштрености
2 . лек ОЧНА болест, катаракте, глауком, крварење у еyегроунд
3 . баве ретине сметњама, дан и ноћ слепило, Миопиа и пигментарy веома
4 . третирати поремећаје, вене и друге венско и артеријско проблеме
Функција:
1 . билберриес је богат извор антхоцyаносидес, једињења поседује је најснажнији антиоксидант својства која можете да заштитите капилара од слободних радикала оштећења, јер капиларног штета је примарни фактор у бројним болести као што је дијабетицар, ретинопатије, глауком, катаракту и поремежај око назива мацуларДегенератион.
2 . Антхоцyаносидес и мора да промовишемо формирање везивног ткива кроз њихове заштитне ефекте на синтезу колагена и поправи и, самим тим, могу ли алсоИмпрове васкуларну циркулацију.
3 . билберрy садржи и витамин Ц, који је други антиоксидант.
Апликација:
1 . према поремећаје, вене и друге венско и артеријско проблеме. Побољшати циркулацију у оцима и помоћи напрезања очију и изоштрености.
2 . излеци ОЧНА болест, катаракте, глауком, крварење у еyегроунд. Баве ретине сметњама, дан и ноћ слепило, Миопиа и веома пигментарy.

Смо поносни на нас упознао као једног од водећих билберрy издвојите произвођача и добављача у Кини са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовне билберрy екстракту са разумној цени од нас.

Истрага