Гарциниа Цамбогиа екстракт

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Гарциниа цамбогиа екстракт прах је калцијум со хyдроxyцитриц киселине (ХЦА), које је добило од воде екстракт воћа Гарциниа цамбогиа. То је прах није токсична, без укуса, без мириса и утврди да су врло ефикасне биљне алтернативни за контролисање гојазности и холестерол оно липогенесис у насем телу.

Гарциниа цамбогиа (то се звала тамарине воће) је тропског воћа, одрастао у Индонезији. Садржи богат калцијум, фосфор, Гвоздени, тиамина, рибофлавин и ниацин. Активни састојци од свог хyдроxyцитриц од коре је Хyдроxyцитриц киселина (ХЦА) која смањује апетит и спречава да твоје тело складиштење хране у облику масти. Али, гарциниа цамбогиа екстракт таблета за мршављење су додаци исхрани, не дрогу. Лековито ефектности увек је контроверзна.


Име производа

Гарциниа цамбогиа екстракт

Део фабрика

Воће

Земља порекла

Индија

Спецификација

ХПЛЦ 40% - 60% ХЦА

Пакет

25кг/бубањ

Гарциниа цамбогиа екстракт је прах није токсична, без укуса, без мириса и утврди да алтернативни за контролисање гојазности и холестерол врло ефикасне биљне оно липогенесис у насем телу. Гарциниа Цамбогиа је коришћен хиљадама година на Оријенту као додатак храни. Користи се као сузбијање апетита, као и да спријечи апсорпција и Синтеза масти, холестерол и триглицериди.

Гарциниа цамбогиа је релативно нова-почетник у службу од западног хербалисм, али употребљава се хиљадама година на Оријенту као додатак храни. Користи се као сузбијање апетита, као и да спријечи апсорпција и Синтеза масти, холестерол и триглицериди. Другим речима, то је дијететски помоћи.

Гарциниа цамбогиа, мале или средње величине дрво са заобљеним круну и хоризонталне ордроппинг гране упијају Евергрин Шума западно јужној Индији и СриЛанка. Листови су тамно зелени и сјајном, Елиптике и абовате. Плодови су као пумпкинанд величине поморандћу.
Плодови су јестиве, али говори тако да се једе сирова. Они су обично назива Малабартамаринд.

Гарциниа цамбогиа су цењене због Месната од коре, која је била коришћена из времена
била нападнута у Травенцоре цурриес и као калуп храну укус народ на југу Индиа.Тхис пружа судове пријатна, слатко-кисело укус. Осим тога на то провокессатиетy и задовољство.

Хyдроxyцитриц киселина (ХЦА) је дериват метил лимунску киселину, која је пронађена у разним тропске биљке, укључујући и Гарциниа цамбогиа и Хибискус субдариффа.
Биолошке ефекте
Лабораторија и животињских студија хЦа доносе резултате који показују потенцијал за модулација Липидних метаболизам. Међутим , клиничка студија је показала да ХЦА не утиче у смислу мршављење или смањење дебеле масе. Мета -анализе објављене у 2010 години је открио да је гастроинтестинални неповољних ефеката били два пута ће за кориснике хyдроxyцитриц киселине.
Хемијска својства
Један исомер хЦа, познат као (2С, 3Р)-ХЦА, спутава панкреаса Алфа-амилаза и цревних Алфа-глуцосидасе, што је довело до смањења у витро угљени хидрат метаболизам. У студији у Зуцкер пацови, који су генетски предиспозиције да гојазност, Гарциниа цамбогиа издвојите који садрже ХЦА показала да високе дозе довела до значајне за сузбијање акумулације епидидyмал дебела, али такође имао високо токсииности тестиса. Међутим , ова студија критиковано је због могуће контаминације које је ХЦА користи и разне мане дизајна.

1 . затворена у поље хране, гарциниа цамбогиа екстракт хyдроxyцитриц киселина се додаје у врсте пића, алкохола и хране као функционална адитиву;

2 . затворена у поље производ здравље, гарциниа цамбогиа екстракт хyдроxyцитриц киселина се широко додаје у разне врсте здравствене производе као додатак губитак тежине.

Смо поносни на нас упознао као једног од водећих гарциниа цамбогиа издвојите произвођача и добављача у Кини са тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим за масовне гарциниа цамбогиа екстракт са разумној цени од нас.

Истрага