Екстракт Серрата Хуперзине

Hozir chat
Mahsulot detali

Опис:
Хуперзине А је доказано супериоран у односу на дрогу, лиценциран за лечење од Алцхајмера, укључујући водеће пхyсостигмине дроге антицхолине стерасе и тацрине. Хуперзине А побољшала учења и памћења у мишева бољи од тацрине. За разлику од пхyсостигмине и тацрине, дела Хуперзине А посебно на бол у мозгу, а не боли ме наћи и другде у телу т.ј, далеко мање је губио на небитне ствари. За разлику од пхyсостигмине и тацрине, Хуперзине А не појављује да бисте повезали рецепторе у централни нервни систем, што може да изазове нуспојава. Ефекти трају 10 до 12 пута дуже од пхyсостигмине и тацрине (до 8 сати).

Име производа

Хуперзиа серратаеxтрацт

Део фабрика

Цела биљка

Спецификација

1 -98 % Хуперзине

Пакет

25кг/бубањ

* Хуперзиа серрата (ТЦМ = Qиан Ценг Та/Јин Бу Хуан) је биљка позната као фирмосс која садржи
Ако је хуперзине инхибитором ацетyлцхолинестерасе А. То је широко дистрибуиран ванберзанског као унољених и додатак исхрани.
* Ове врсте је пореклом из Кине, Индије и југоисточне Азије.
* Хуперзине А је реверзибилна ацетyлцхолинестерасе инхибитор и НМДА рецептора антагониста то
прелази у крвно - мождану баријеру. 2013 мета-анализа је нашао да хуперзине А може бити корисно у
побољшање когнитивних функција, глобалног клиничког статуса и активности дневне дневној за појединце Алцхајмерове болести.
* Хуперзине А такође је рекламирали као дијететски суплемент са тврдњама направио његову способност да се побољша
меморије и менталне функције. Хуперзине А можда морати и могућа улога у лијечењу

Хуперзине А је супстанца издвојене из биљке назива кинески клуб мосс (Хуперзиа серрата). У традиционалне кинеске медицине, кинеске клуб мосс има дуго користе да смањи упалу и Изоштравање меморије. Продају као дијететски суплемент, хуперзине А је обично Хваљени као третман за Алзхеимеранд #39; с болести.
Хуперзине А је издвојене из хуперзиа серрата. То је ацетyлцхолинестерасе инхибититор и НМДА рецептора антагониста. Структура комплекса од хуперзине А са ацетyлцхолинестерасе је био одређен рендгенске кристалографије.
За неколико година, Хуперзине А је под истрагом као могући третман за болести одликује неуродегенератион – посебно Алзхеимеранд #39; с болести. Иако нека истраживања показују да то може бити корисно, свеукупне доказе није уверљив, толико да се препоручује за употребу и лијека, и мало се зна о сигурности.
[Користи за Хуперзине А]
Пронађен је Хуперзине А да поступа као и инхибитор, а врста медицини користи за спречавање поремећаја у Ољљарио (хемикалију од суштинског значаја за учење и памћење).
Не само користи се као третман за Алзхеимеранд #39; с болести, хуперзине А је такође рекао да за унапређивање учења и памћења, као и да заштите против пад когнитивних способности везане за старост.
Поред тога, хуперзине А се понекад даје енергију, повећати способности и помоћ у лијечењу мијастенија гравис (аутоимуни поремећај који погађа мишиће).
Хуперзине А је такође рекламирали као дијететски суплемент са тврдњама направио његову способност да побољшају меморију и менталну функцију.
[Предности Хуперзине А]
Док је истраживање о утицају на здравље хуперзине А је прилично ограничена, и #39; с неки доказ тој хуперзине, А може да понуди одређене предности. И пази #39; с поглед на неке закључака доступна истраживања:
(1 ) Алзхеимеранд #39; с болести
(2 ) побољшање меморије

Ми са поносом представљамо нас као један од водећих хуперзине серрата издвојите произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи у масовној хуперзине серрата екстракт са разумној цени од нас.

Fikr-mulohaza