Зелени Цоффее Беан екстракт

Ћаскање сада
Детаљи о производу

Греен Цоффее Беан је потекла из Европе и је стандардизовани да више од 99% Цхлорогениц Ацид. Цхлорогениц киселина је логору присуствују у кафу. Који је дуго познато када је у питању његова благотворно својства. Овај Активни састојак акес Греен Цоффее Беан одИицан агент апсорбирати слободан кисеоника радикали; као и помаже да се избегне хyдроxyл радикала, оба које доприносе деградације ћелија у организму. Зелена зрна кафе јак полифенола који глуми да би се смањила радикали слободни кисеоника у телу, али то је стандардизовани да више од 99% Цхолоргениц киселине, дијететски полyпхенол која помаже да се регулишу метаболизам. Резултати теста је показао да је Греен Цоффее Беан је имао више него дупло стопа кисеоника радикалне абсорбанце способности у поређењу са зеленог чаја и ракију екстрате семена.

Име производа

Екстракт зелени цоффее Беану

Део фабрика

Воће

Спецификација

40% - 50% Цхлорогениц киселине
Кофеин 5%, 10%

Пакет

25кг/бубањ

Греен Цоффее Беан издвојите је супстанца која је потекла из унроастед зелена зрна кафе. Серум садржи бројне полyпхенолиц спојева попут цхлорогениц ацид. Једињења је откривено да поседује својства моћни антиоксидант. Унроастед зелена зрна кафе су много бољи извор антиоксиданата него печени зрна кафе.

Екстракт зелени цоффее Беануправљен је од унроастед зелени пасуљ од Цоффеа Арабике Л, чија хранљиве материје нису уништени и на исхрану вредност је већа од печени кафе. Зелена кафа беан има јак антиоксидативни и дебели акумулирање Потискивањем својства.
Антиоксиданси у зелени цоффее Беану екстракт су познате каоцхлорогениц киселине. Делује као Слим и здравље промовисање супстанца.
Цхлорогениц киселина је показала да има супротан ефекат на транспорт глукозе и такође је установила да су знатно одложи схватам глукозе из танког црева. Студија је показала цхлорогениц киселина смањује ризик од тип ИИ дијабетеса, смањује крвни притисак и конгестију упалу. Екстракт зелени цоффее Беану је сјајна и за спортске формулације јер то могу да радим да се стимулише производњу кортизона и адреналина у организму резултирало повећаним издржљивост. Нека истраживања указују да је то можда чак и помажу у заштити од болести као што су болести срца задржавањем артерије здраве.Ронгсхенг је зелена кафа беан екстракт је бази воде, што омогућава својим лако додатак у пиће.

1 . Цхлорогениц ацид, дуго познат као антиоксидант, са потенцијалним активности за борбу против рака, такође успорава ослобађање глукозе у крвоток након оброка.
2 . Цоффее беан екстракт можете спустити ниво шећера оне'сблоод, потисне апетит, нижи крвни притисак, и смањити нивое Висцерално масно
3 . Цоффее беан екстракт је корисна у борби против слободних радикала у организму, које могу да оштете нашим ћелијама и допринесе услова, као што су кардиоваскуларне болести. Резултати теста је показао да је Греен Цоффее Беан је имао више него дупло стопа кисеоника радикалне абсорбанце способности у поређењу са зеленог чаја и ракију екстрате семена.
4 . Цоффее беан екстракт могу деловати као ефикасан лек против болова посебно за мигрену лијекова

Главне функције
1 . Цхлорогениц ацид, дуго познат као антиоксидант, са потенцијалним активности за борбу против рака, такође успорава ослобађање глукозе у крвоток након оброка.
2 . доњи брзинуи #39; сблоод шећер нивоа, потисне апетит, нижи крвни притисак и смањење нивоа Висцерално сало.
3 . корисно у борби против слободних радикала у организму, које могу да оштете нашим ћелијама и допринесе услова, као што су кардиоваскуларне болести. Резултати теста
показао Греен Цоффее Беан је имао више него дупло стопа кисеоника радикалне абсорбанце способности у поређењу са зеленог чаја и ракију екстрате семена.
4 . деловати као ефикасан лек против болова посебно за мигрену лијекова;
5 смањити ризик од дијабетеса.

Смо поносни на нас упознао, као један од у водећим зелени цоффее беан издвојите произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовног зелене серум цоффее Беану са разумној цени од нас.

Истрага