Екстракт маслиновог листа

Hozir chat
Mahsulot detali

Маслине , познат и као кинески Олива, као плод је зелена је по имену. Оливе воће обилује калцијум андвитамин Ц, има велику зараду за људе. То је нека врста зимзелено дрво, пореклом из Кине. маслиново треба тоцултивате 7 година, зрео период генерално око октобру сваке године. Маслиновим листом издвојите из оливетрее, активност састојак је Олеуропеин и Хyдроxyтyросол, који је у широкој употреби за храна, лекови, здравствених производа и козметике, имају јак антиоксидант, опусти се васкуларни глатко мишић, нижи крвни притисак и анти-канцер ефекат.

Име производа

Издвојите маслина лист

Део фабрика

Лист

Спецификација

Олеуропеин10 %-60_%
Хyдроxyтyросол 5% - 20%

Пакет

25кг/бубањ

Природни маслиновим листом и маслиновим листом екстрате (ОЛЕ), су сада рекламирали као против старења, иммуностимулаторс и чак и антибиотике. Биоассаyс суппортитс антибактеријска, антигљивична и антиинфламаторно ефекте на нивоу лабораторије. Течни екстракт директно од свеже лишће од маслине издвојите недавно стечено међународну пажњу када је приказан антиоксидант капацитет скоро дупло зеленог чаја и 400% бољи од витамина Ц.

Хyдроxyтyросол издвојите Оливе има неки моћни антиоксидант својства. Након галлиц киселина, хyдроxyтyросол верује се да је један од најможнијих антиоксиданси. Његов капацитет радикалне абсорбанце кисеоника је десет пута више од зеленог чаја, два пута већа од ЦоQ10.
Маслине , лишће и маслинама пулпа садржи мало нивоа хyдроxyтyросол.
Студије су показале су да тако ниско доза хyдроxyтyросол смањује последице сидестреам дим изазваној оксидациони стрес код пацова.
1 . препрека раст сваког вируса, бактерије, гљивице и протозоа и убија их.
2 . спречавање је наступио прехладе, грипа и опсег вируса, квасац, гљивица и калуп проблеме, бактеријске инфекције и паразити.
3 . јак утицај на анти-инфективне болести.
4 . бити смртоносна за неке ћелије рака утемељени Нитконе #39; с опште имуни унапређивање својства.
5 . бити користан третман за оппортунистиц инфекције повезане са ХИВ-ом
6 . снижава крвни притисак, повећава проток крви у коронарне артерије, које си спасио аррхyтхмиас, спречавајући на артериосклерозу.
7 . побољшање на аутоимуну поремећај
Апликација
1 .Броад -спектар антимикробну активност: има добар утицај на инфективне и малигне микро-организми. Екстракт маслиновог листа пружа битку са микроби безбедан и ефикасан третман. Студија је такође показало да екстракт људског тела нападају само патогене и безопасан, симбиотски цревна бактерија која је своју другу предност изван људском руком антибиотик.
2 . ојачати имунолошки систем: неки лекари успјешно користили маслиново лист издвојите медицински необјасњива болести, као што су хронични умор синдром и фибромиалгију лијечењу пацијената. Ово може бити резултат директне стимулације имуног система.
3 . кардиоваскуларне болести: екстракт маслиновог листа може да смањи артеријски нелагодности узроковане неадекватним проток, смањити висок крвни притисак и инхибицију од оксидације холестерола.

Функција:
1 . Олеуропеин од маслине издвојите лист се користи у елиминисању вируса.
2 . маслина лист екстракт олеуропеин могу да спрече на артериосклерозу.
3 . као важан медицински раwс, екстракт маслиновог листа се може користити да смањи крвни притисак.
4 . као ефективни антиоксидант, олеуропеин екстракт маслиновог листа могу да спрече артериосклерозу.
5 . маслина лист екстракт олеуропеин може повећати проток крви у коронарне артерије, ослободити аррхyтхмиас.
6 . у јачању имунитета и побољшање аутоимуни поремећај., маслиновим листом екстракт олеуропеин игра важну улогу.
7 . маслиново лист екстракт олеуропеин се користи за анти-диабетес.анти-вирус, анти-бактерије, анти-гљиве и анти-протозоа.

1 . медицина
За производњу терапеутски вирусе, бактерије, протозоа, паразити и болести узрокованих инсекти крвопије нове дроге, нове дроге и третман од прехладе.
2 . здраве хране
Маслина лист издвојите углавном користи као дијететски суплемент, за регулисање имунитет.
3 . негу коже
Високи нивои екстракт маслиновог листа се углавном користи за препарате за негу коже, може заштити вашу кожу од УВ оштећења, ефикасно одржавање кожа мека и еластична, да помогне коже, коже подмлађивање ефекат. Мицрохерб висок садржај олеуропеин 80% препарате за негу коже посебно за дизајн њене високе активне састојке, светлост у боји, веома погодан за козметичке формулација.

Ми са поносом представљамо нас као један од водећих маслиновим листом издвојите произвођача и добављача у Кини ти. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовног маслина лист екстракт са разумној цени од нас.

Fikr-mulohaza