Дом > о нама


Основана 2008, посвећен понуди премиум квалитету витамина, Амино киселина, ботанички екстракт, засади протеина, органску храну и састојке хране за широм света купце, Схангхаи сјај Високи међународни се развило у потпуно призната компанија у индустрији за исхрану. Из наше корпоративне канцеларије у Кукамонга, у Калифорнији, управља центар у Шангају, набавком тима у Кини и Индији, складиштима на запад и исток Сједињених Држава, уверите се да сија високо Интернатионал је у стању да брзо реагују и задовољење потреба за цустомерс'вариоус.

Високо ефикасни залихе ланац систем који укључујући 42 језгро добављачи и 102 резервне копије "Добављачи" омогућава сијати високи трошкови 10% однесељ доле од других добављача. ИСО , кољер, Халал, ГМП за цертификацију да радимо заједно са тим надзора професионалних установа је гарант квалитета.

Као одговор на глобалне потребе и по захтеву купаца, сија високо је успоставила је јединствени убиствених Рандамп; Д тим који чине професори, нутриционисти, искусни тецхницистс и директор продаје. Цросс -индустријске технологије, ферментација, микро енкапсулација, више уграђивања технологије, нанотехнологија су учествовали да развије нове производе или побољша присутан биорасположивошћу.

Доноси природни састојци за здравље, сјај средње никада не престаје.